Obavijesti

News

Komentari 56

Pretukli ga skinsi, prijatelji su ga jedva prepoznali

Pretukli ga skinsi, prijatelji su ga jedva prepoznali
5

B.H. (17) je s potresom mozga i teškim ozljedama završio u bolnici. Grupica skinsa se htjela sakriti u kafić, no policajci su ih našli i priveli ih u postaju

VIDEO

Oči i jagodice su mu bile toliko natečene da ga nisam ni prepoznao sve dok djelatnicima Hitne nije rekao kako se zove, ispričao nam je jučer prijatelj B. H. (17), kojeg je u subotu navečer u Dubravkinom putu u Zagrebu brutalno pretukla skupina skinheadsa.
- Bili smo na proslavi rođendana na igralištu na Tuškancu. Bilo nas je stotinjak. On je oko 22 sata sam krenuo kući - rekao je prijatelj, koji je želio ostati anoniman. Pretpostavlja da je B. H. slučajno naletio na skupinu skinsa. Napali su ga bez ikakva povoda jer ima dužu kosu i navodno sluša gothic metal. Nakon što su ga brutalno “iscipelarili”, huligani su ga ostavili da leži i pobjegli prema Gornjem gradu. Ubrzo ga je našla skupina prijatelja koja je istim putem s Tuškanca krenula prema Ilici. Odmah su pozvali Hitnu i policiju.
- Bio je tako u šoku da se nije mogao sjetiti ni koji je dan. Strašno. Još ne mogu vjerovati - kaže prijatelj. B. H. su prevezli u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj, gdje su utvrdili da ima teške ozljede glave i potres mozga. Skinheadsi su preko Opatovine došli do Tkalčićeve ulice, gdje su se pokušali sakriti u kafiću Bonn. No ubrzo su ih pronašli policajci i priveli u postaju. Kako doznajemo, riječ je o D. Š. (21), M. K. (20) te šestorici maloljetnika. Jučer su još bili na krim-obradi u policiji, nakon čega će ih dovesti u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Neslužbeno doznajemo kako uhićeni mladići nisu od ranije poznati policiji. Roditelji pretučenog B. H. nisu bili raspoloženi za razgovor.
- On se osjeća bolje, no ono što njemu sad najviše treba je mirovanje kako bi se što brže oporavio - rekla je njegova majka.

"BOJIM SE DA MI NE NAPADNU MOG MLAĐEG SINA"
Željko Križ, oučuh Stjepana U. (17), kojeg su pretučenog pronašli u Vukovarskoj ulici u Zagrebu, kaže da je saznao da su mladići koji su sudjelovali u tučnjavi prijetili jednom od svjedoka. Navodno su ga istukli i rekli mu da će se isto dogoditi svim svjedocima koji su razgovarali s policijom.
- Prijavio sam to policiji. Bojim se za mlađeg sina koji ide u 7. razred. Stjepan se probudio iz kome, ali ne govori. Reagira očima dok ga se zove, ali liječnici još ne mogu ocijeniti njegovo stanje - kaže još uvijek šokirani Željko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C
VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje

ZAGREB - Nekoliko čitatelja već nam je poslalo snimke divljih svinja kako u petak u jutarnjim satima pomahnitalo trče po Dubravi. Zaprimili smo novi video na kojem se vidi kako dvije divlje svinje protrčavaju na samo pola metra od djevojke koja hoda Branimirovom ulicom kao i ljudi koji čekaju autobus na stanici. Ranije su snimljene kako trče uz željezničku prugu