Obavijesti

News

Komentari 50

Preživio je: Gotovo dva metra duga šipka probila mu lubanju

Preživio je: Gotovo dva metra duga šipka probila mu lubanju
4

Šipka je na muškarčevu glavu pala s petog kata. Probila mu je zatiljak i izašla na čelu, između očiju. Na putu do bolnice bio je pri svijesti i doktorima sve ispričao

VIDEO

Građevinskom radniku Eduardu Leiteu (24) na glavu je tijekom radova na gradilištu pala metalna šipka dugačka 1,8 metara. Unatoč činjenici da mu je šipka probila zatiljak i izašla na čelu između očiju, Brazilac je cijelo vrijeme do dolaska u bolnicu bio pri svijesti, a doktorima je nakon dolaska sve ispričao. Liječnici u bolnici u Rio de Janeiru šipku su izvukli tijekom operacije koja je trajala pet sati. 

- Odveden je u operacijsku salu s otvorenom lubanjom. Nakon pregleda kirurg je odlučio šipku izvući u istom smjeru u kojem je i probila glavu, rekao je Luiz Alexandre Essinger, iz bolnice Miguel Couto i dodao da je Leite nakon operacije bio lucidan i nije pokazivao nikakve negativne posljedice. Rekao je i da je pravo čudo što je mladić uopće preživio.

Lilian Regina da Silva Costa, supruga nesretnog muškaraca, također ne može vjerovati što je preživio. Liječnici su joj pokazali fotografije.

- Rekli su mi da je ležao u bolnici sa šipkom koja mu je probila glavu. On ju je držao rukom. Glava mu je bila prekrivena krvlju, a njegov pogled bio je kao da je sve normalno. Kada su ga doveli u bolnicu rekao je liječnicima da ništa ne osjeća, nikakvu bol, prenosi Huffington Post.

Doktor Ruy Monteiro rekao je da bi muškarac, da ga je šipka probila samo nekoliko centimetara dalje, izgubio oko, a lijeva strana tijela ostala bi mu paralizirana. U bolnici će provesti najmanje dva tjedna, a već dan nakon operacije je normalno jeo i rekao da osjeća tek slabu bol. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa