News

Komentari 18

Prijavio da su roditelji nestali, a našli su ih zazidane u garaži

Prijavio da su roditelji nestali, a našli su ih zazidane u garaži

Dva mjeseca nakon što je prijavljen nestanak, Elfriede (66) i Peter P. (70) nađeni su ubijeni i zazidani u garaži. Uhićeni su njihov sin Ingo P. (25) i njegova supruga (22)

Elfriede (66) i Peter P. (70) iz Schnaittacha kod Nürnberga nestali su u prosincu prošle godine. Policija je odmah posumnjala na ubojstvo.

Mrtve supružnike našli su u ponedjeljak zazidane u garaži. Njihov sin Ingo P. (25) i njegova supruga (22) su uhićeni. Upravo je Ingo policiji prijavio da su njegovi roditelji nestali. Rekao je da je zadnji put s njima bio u kontaktu 13. prosinca.

Rekao im je da su otputovali na odmor i da se nisu vratili. No tijekom ispitivanja, policija je zaključila da su izjave sina proturječne. Nakon toga formirali su grupu koja se bavila tim slučajem. Ingo i njegova supruga živjeli su u kući s roditeljima. Navodno je Elfriede bila protiv njihove veze.

U kući je policija pronašla tragove koji dokazuju da je netko nedavno čistio i renovirao kuću. Radovi su bili vrlo loše izvedeni i policiji je sve to izgledalo kao da je netko htio sakriti tragove. U rupi u koju je netko amaterski zazidao policija je našla dokaze i navodnu prtljagu nestalog para.

Policija sumnja da je Ingo živio u "paralelnom svijetu", piše Bild.

Najčitaniji članci