News

Komentari 7

Prijetio i razbijao u Matuljima nakon što su mu rekli da mora staviti masku. Zaradio i prijavu

Prijetio i razbijao u Matuljima nakon što su mu rekli da mora staviti masku. Zaradio i prijavu

Muškarac je 26. studenog prijetio u prostoru tvrtke u Matuljima kad su ga upozorili da mora imati masku. No, uz to on je i oštetio dio inventara i vrata i napravio više tisuća kuna štete

Kaznenom prijavom protiv 50-godišnjeg muškarca završila je istraga koju su proveli policajci iz Opatije, a oni ga sumnjiče za prijetnje i oštećenje tuđe stvari.

Naime, 26. studenoga ove godine je u poslovnom prostoru na području Matulja uputio ozbiljne prijetnje 45-godišnjem hrvatskom državljaninu koji ga je upozorio da u zatvorenom prostoru mora koristiti propisanu masku za lice.

Osumnjičenik tada ne samo da nije koristio masku i prijetio, nego je i pri tome oštetio dio inventara i ulaznih vrata na poslovnom prostoru. Tako je matuljsku tvrtku oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Kazneno su ga prijavili mjerodavnom državnom odvjetništvu, a dobio je i mjeru pisanog upozorenja u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, odnosno prema odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Kriminalističko istraživanje se nastavlja

Najčitaniji članci