Obavijesti

News

Komentari 53

Crni vikend za plavce: Tri puta napadnuti, a čak su ih i grizli

Crni vikend za plavce: Tri puta napadnuti, a čak su ih i grizli
1

U Sisku je jedan dobio šakom u glavu, a drugog su ugrizli za potkoljenicu. Ugriz za potkoljenicu doživio je i policajac u Rovinju, dok su ih u Donjem Kraljevcu vrijeđali

VIDEO

'Veselo' je ovog vikenda bilo hrvatskim policajcima. Doživjeli su napade u čak tri mjesta,  a u dva navrata napadači su ih grizli za potkoljenicu. No, idemo redom.

Na Šetalištu Vladimira Nazora u Sisku tijekom noći, četvorica alkoholiziranih mladića starih od 20 do 23 godine, fizički su se sukobili udarajući se međusobno rukama i nogama po glavi i tijelu. Kada je došla policija,  mladić (21) s područja Lekenika, šakom u glavu udario je policajca i pokušao  pobjeći. U tome ga je  spriječio drugi policajac te su obojica pala na tlo. Oba policajca su lakše ozlijeđena, a policija je uhitila svu četvoricu izgrednika i prekršajno ih prijavila zbog naročito drskog ponašanja na javnom mjestu. 

Agresivni  21-godišnjak je zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti i kazneno prijavljen te su ga predali pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke. Mladić je u pijanstvu napao policajca i ugrizao ga za potkoljenicu.

Drugi napad policajci su doživjeli u subotu oko 23.50 sati u Rovinju. Tamo im je pijani muškarac (30) onemogućio  izlazak iz ugostiteljskog objekta u kojem se narušavao javni red i mir. Stao je ispred jednog policajca i odgurnuo ga, a potom drugog ugrizao za potkoljenicu i tako ga lakše ozlijedio.  Inače, policajci su došli jer je vlasnica ugostiteljskog objekta, 37-godišnjakinja iz Rovinja, puštala glasnu muziku te posluživala alkoholna pića osobama pod utjecajem alkohola. 

U kafiću je bio i spomenuti pijani 30-godišnjak. Njega su uhitili i odveli u prostoriju policijske postaje gdje je alkotestiranjem utvrđeno da u krvi ima 1,90 promila alkohola. Slijedi mu kaznena prijava zbog kaznenog djela napada na službenu osobu redovnim putem, a protiv vlasnice objekta slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Treći put policajci su napadnuti u nedjelju Donjem Kraljevcu. 

Prilikom rutinske kontrole prometa vozač (34) iz Goričana nije se zaustavio na svjetlosni znak stop,  već je nagazio gas u pravcu Goričana. Policija ga je uspjela sustići na makadamskom putu, nedaleko od Goričana. Vozač je bio u vidno alkoholiziranom stanju i vrijeđao je policajce, čak je jednog obuhvatio rukama.  Priveli su ga u PU Prelog, ali je odbio alkotestiranje. U Županijskoj bolnici Čakovec dao je krv i urin koje su potom proslijedili na vještačenje. Policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...