Obavijesti

News

Komentari 107

Profesor zaključao učenicu pa je počeo dirati i ljubiti na silu?

Osječka policija vodi istragu protiv profesora jedne srednje škole, kojeg učenice optužuju za napastovanje. Jednu je curicu navodno zatvorio u učionicu i ljubio je

VIDEO

Osječki kriminalistički inspektori posjetili su proteklog tjedna jednu osječku srednju školu jer su ih onamo pozvali roditelji 17-godišnje učenice.

Ona je roditeljima i upravi škole prijavila da ju je profesor seksualno zlostavljao. Učenica je profesoru donijela neke papire, a on ju je, tvrdi, zaključao u učionicu i počeo dirati i ljubiti protiv njene volje. Otimala se, počela plakati i na kraju uspjela pobjeći iz učionice u školski zahod, gdje su je vidjeli drugi učenici i pozvali pedagoginju. Profesor je rekao kako ga je djevojčica izazvala pa mu je stoga "ruka poletjela" prema njoj.

Ona je prijavila da ju je profesor počeo dirati i ljubiti. On to stalno radi

- Djevojčice su ogorčene jer tom profesoru to nije prvi takav incident. Ovo je sad prevršilo svaku mjeru i mi roditelji nećemo šutjeti ako se njega ne sankcionira i ne otpusti iz škole. Djevojčice šute jer se boje gnjeva profesora ili ravnateljice. Da je to napravio mojoj kćerki, ja bih ga sama zadavila - kaže majka učenice.

- Navodno je tom profesoru za oko zapela jedna učenica iz prvog razreda. Od nje je zatražio da mu napravi kavu, a kada je ona rekla da nema tople vode, zamolio ju je da mu pozira dok je slika, što je ona odbila, no svejedno ju je uslikao. Poslije joj je prišao, zagrlio je, poljubio i rekao joj da je zgodna i simpatična. Kada je to ispričala upravi škole, rekli su joj da je to izmislila jer je čula što se dogodilo drugoj djevojčici. Takvo ponašanje je nedopustivo i tražit ćemo sankcije. Ako se profesor ne može obuzdati gledajući svoje maloljetne učenice, onda nema što tražiti na tom radnome mjestu - ogorčen je i otac jedne učenice.

Predaje nekoliko predmeta i ruka mu često poleti prema učenicama

- On često dovodi učenice u neugodne situacije tako što ih posjedne ispred sebe dok odgovaraju ili ih mazi po kosi dok prolazi učionicom. Svako malo ih "slučajno dodirne" - kaže učenica koja je prošle godine završila tu školu.

- Učinila sam sve što je propisano protokolom ministarstva u ovakvim slučajevima, i to je sve što mogu reći. Bitna je zaštita učenika - kratko je izjavila ravnateljica.

Neslužbeno se doznaje da su profesora maknuli s dužnosti dok se ne riješi situacija, te da su mu nisu našli zamjenu.

Osječka policija potvrdila je da je intervenirala, da je dobila prijavu roditelja protiv profesora te da vodi istragu protiv profesora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"