News

Komentari 115

Četvero mladih tuklo profesora palicama, lancem i lokotom pa ga ostavili da leži na asfaltu

Četvero mladih tuklo profesora palicama, lancem i lokotom pa ga ostavili da leži na asfaltu

Četvero mladih ljudi pretuklo je profesora (35) u subotu u Varaždinu. Kako se neslužbeno doznaje, tukli su ga palicama, lancem i lokotom, a zatim ga ostavili da leži na asfaltu

Djevojka i troje mladića kazneno su prijavljeni zbog ubojstva nakon što je u nedjelju navečer preminuo teško ozlijeđeni muškarac kojeg su pretukli dan prije u Varaždinu. 

Nino Čengić (35) bio je profesor engleskog u Gospodarskoj školi u Varaždinu na zamjeni. Kako doznaje Jutarnji, policija sumnjiči četvero mladih za ubojstvo profesora, A. G. (24) i I. G. (24) te I. V. (29) i D. Ž. (25). 

Prema neslužbenim informacijama HRT-a, navodno je u klubu jedne varaždinske udruge došlo do nesuglasica između profesora i četvero okrivljenih. Kako pišu, 35-godišnjak je bio alkoholiziran i provocirao je, nakon čega su ga izbacili iz kluba. 

Nakon toga je navodno pozvao policiju, a četvorka ga je, nakon što je policija otišla, fizički napala i nanijela mu teške tjelesne ozljede od kojih je i preminuo. Tukli su ga palicom po glavi, lokotom za bicikl, razbili su mu mobitel, uništili dokumente i uzeli tenisice, a naposljetku su se i pomokrili na njega. Navodno je sve i snimljeno mobitelom. 

Ostavili su ga da leži na asfaltu gdje su ga kasnije našli prolaznici. 

Najčitaniji članci