Obavijesti

Promo sadržaj

Proizvodi poduzetnika i start-upova na policama SPAR-a

Proizvodi poduzetnika i start-upova na policama SPAR-a
2

Batela, Zorina mast, Superheraw, Shapello, Jaggety, Ghee, Spara i Špajz proizvodi su koji će putem projekta pokušati doći do povjerenja kupaca SPAR-a

U svim INTERSPAR hipermarketima te odabranim SPAR supermarketima na 51 lokaciji diljem Hrvatske mogu se pronaći inovativni proizvodi poduzetnika i start-upova iz velikog projekta „Startaj Hrvatska“. Cilj projekta je pomoći im da plasiraju svoje proizvode na police trgovačkog lanca, a svoju će priču njih osmero ispričati uskoro u emisijama Nove TV.

Vjerujemo u hrvatske proizvode i njihovu kvalitetu te smo tako prepoznali inovativnost ovih malih proizvođača s velikom vizijom. Sada ulazimo u ulogu gdje im pomažemo da ispune sve nužne preduvjete za sudjelovanje u lancu opskrbe jednog velikog trgovačkog lanca kao što je SPAR“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Batela, Zorina mast, Superheraw, Shapello, Jaggety, Ghee, Spara i Špajz proizvodi su koji će putem projekta pokušati doći do povjerenja kupaca SPAR-a.

BIO namaz „Batela“ od batata omogućuje bezgrešno uživanje u slatkom, a predstavit će ga Diana Prpić iz Karlovca. Nakon konzumacije „Superheraw“ organskih, vege pločica svi će se osjećati poput superheroja, poručuje Tijana Božović Galjanić iz Opatije. Ivana Perić i Dejana Miletić iz Klisa ljubitelje finih kolača osvojit će „Spara“ trajnim kolačem s domaćim maslinovim uljem, suhim voćem i orašastim plodovima. Mirise bakine kuhinje sa svježe pripremljenim „Špajz juhicama“ donijet će Martina Završki iz Darde, a tu je i začin „Jaggety“ Zagrepčanke Jasne Karavanić spravljen od domaćeg povrća koji se minimalno prerađuje kako bi zadržalo nutritivna svojstva i okuse.

Da ghee maslac opravdava status božanskog nektara, uvjereni su Berna Storjak i Donat Rupčić koji u Zagrebu pod brendom „Ghee“ izrađuju pročišćeni maslac koji se dobiva pažljivom obradom mlijeka, a pogodan je i za one koji su alergični na mliječne proizvode ili osjetljivi na gluten. Na plavoj polici kupci će moći pronaći i „Zorinu mast“ iz domaće proizvodnje Gorana Čipčića iz Dugopolja koja se pokazala uspješnom u tretiranju nadražene kože. Kućni ljubimci i njihovi vlasnici moći će uživati u blagodatima prirodne kozmetike za dlakave ljubimce, „Shapello“ koju je osmislila Mary Novosel iz Kloštar Ivanića.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura