Obavijesti

News

Komentari 20

Brzo vozio i s dvoje male djece sletio s ceste kod Škabrnje

Brzo vozio i s dvoje male djece sletio s ceste kod Škabrnje

Troje  ljudi prevezeno je u Opću bolnicu Zadar, no zasad nije poznata težina njihovih ozlijeda. BIli su u vozilu zadarskih registracija, a čekaju se rezultati očevida

Dvoje djece od pet i 10 godina te vozač, stradali su u prometnoj nesreći kod Škabrnje u Zadarskoj županiji na badnjak oko osam sati. Vozilo zadarske registracije vozio je 33-godišnjak, a kako saznajemo to je otac. On i mlađi sin teško su ozlijeđeni i prevezeni u zadarsku bolnicu, ali su stabilno i nisu u životnoj opasnosti, a neslužbeno doznajemo da imaju frakture kostiju. Za starijeg dječaka težina ozljeda nije još utvrđena. 

Do nesreće je došlo zbog brzine koja nije bila prilagođena uvijetima na cesti. Obavljen je i očevid zbog kojeg se od 8.15 do 9.55 cestom DC 56 vozilo jednim prometnim zrakom. Zna se i kako je došlo do nesreće.

Pijani vozač sletio autom s ceste u Trilju i zapeo u krošnji stabla
Pijani vozač sletio autom s ceste u Trilju i zapeo u krošnji stabla

- Krećući se iz pravca jugoistoke prema sjeverozapadu, vozač je izgubio kontrolu nad automobilom zbog neprilagođene brzine te je sletio s kolnika na travnatu površinu. Vratio se na kolnik, vozeći suprotnom kolničkom trakom, ali je opet sletio s kolnika na lijevu stranu ceste i prevrnuo se, a automobil se zaustavio udarom u stablo masline - rekla je Ovana Grbin, policijska glasnogovornica u Zadru te dodala da vozaču slijedi kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće.