Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Promocija prvog studijskog albuma benda 4head u Saxu

Šesteročlani bend kojim sve češće zatvaramo noćne klubove na promociji će u cjelovečernjoj svirci izvesti i 12 domaćih i stranih popularnih pjesma s albuma obrađenih u rock duhu

0 komentara

Samoborsko zagrebačka kombinacija, bend „4head“ predvođen moćnim ženskim vokalom Dinke Radonić - Dinx, poziva vas na promociju prvog studijskog albuma „4head“ u izdanju Aquarius Recordsa, 26. svibnja u klub Sax, s početkom od 21 sat.

Šesteročlani bend kojim sve češće zatvaramo noćne klubove na promociji će u cjelovečernjoj svirci izvesti i 12 domaćih i stranih popularnih pjesma s albuma obrađenih u rock duhu. Bend je proteklih godina publiku osvojio netipičnim hard rock/ska obradama MTV i domaćih pop hitova, a u ovoj postavi svira od 2014. godine. Prvih 50 sretnika koji dođu u Sax, bit će nagrađeni s potpisanim primjercima limitirane serije CD-a. Nakon promocije, album će biti dostupan online na svim digitalnim platformama (Deezer, iTunes, Google Music, Amazon…)

4head-ovce će na promociji podržati i prijateljski bend Solarov kao i drugi gosti iznenađenja.

Postavu benda čine Dinka Radonić Dinx (vokal), Igor Ferderber (gitara), Hrvoje Grubač (bas gitara), Marko Duspara (bubnjevi), Kristijan Jurčić (truba) i Domagoj Ivanković (saksofon).

 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message