Obavijesti

News

Komentari 0

Pronađeno tijelo M. Kennedy: Nastavlja se potraga za sinom

Pronađeno tijelo M. Kennedy: Nastavlja se potraga  za sinom
1

Dužnosnici američke obalne straže dobili su izvještaj da su "dvije osobe viđene kako pokušavaju doći do obale" 16 kilometara južno od Annapolisa u Marylandu te da poslije "više nisu viđeni"

VIDEO

Tijelo Maeve Kennedy Townsend, unuke pokojnoga Roberta F. Kennedyja, nađeno je u ponedjeljak navečer a potraga za njezinim sinom se nastavlja, priopćila je policija u Marylandu.

Kći bivše guvernerke Marylanda Kathleen Kennedy Townsend, 40, i njezin sin Gideon McKean, 8, nestali su u petak nakon što su kanuom plovili prema zaljevu Chesapeake.

Jedna od agencija koja ih je tražila, Charles County Dive and Rescue, našla je tijelo Townsend na dubini oko 8 metara, oko 4 kilometra južno od majčine kuće u Shady Sideu u Marylandu, odakle su krenuli kanuom.

Policija u Marylandu rekla je da će u utorak nastaviti potragu za njezinim sinom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vatrogasna postaja primila je dojavu u četvrtak poslijepodne da je dvoje ljudi u malom kanuu ili kajaku plovilo prema zaljevu Cheasapeake.

Spasioci su poslani u to područje i potraga je počela. Predvečer je pronađen kanu i veslo, ali bez ljudi.

Dužnosnici američke obalne straže dobili su izvještaj da su "dvije osobe viđene kako pokušavaju doći do obale" 16 kilometara južno od Annapolisa u Marylandu te da poslije "više nisu viđeni", navodi se u priopćenju objavljenom u petak.

Prvotna istraga pokazuje da se kanu možda prevrnuo dok su pokušavali dohvatiti loptu, objavio je NBC. Potraga je trajala više od 26 sati i pretraženo je područje od 5.887 kilometara. 

Kathleen Kennedy Towsend, majka nestale, rekla je da je njezina kći posvetila svoj život pomaganju najranjivijima u društvu, tvitao je novinar NBC-a. 

Maene McKean je savjetovala Obaminu administraciju za globalni program protiv AIDS-a i volontirala za mirovne snage u Mozambiku. 

Obitelj Kennedy pogodile su brojne tragedije. Djed nestale Robert F. Kennedy i ujak njezine majke, bivši predsjednik John F. Kennedy ubijeni su, a John F. Kennedy mlađi i njegova supruga Carolyn stradali su u zrakoplovnoj nesreći.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag