Obavijesti

News

Komentari 0

Pronađeno tijelo M. Kennedy: Nastavlja se potraga za sinom

Pronađeno tijelo M. Kennedy: Nastavlja se potraga  za sinom
1

Dužnosnici američke obalne straže dobili su izvještaj da su "dvije osobe viđene kako pokušavaju doći do obale" 16 kilometara južno od Annapolisa u Marylandu te da poslije "više nisu viđeni"

VIDEO

Tijelo Maeve Kennedy Townsend, unuke pokojnoga Roberta F. Kennedyja, nađeno je u ponedjeljak navečer a potraga za njezinim sinom se nastavlja, priopćila je policija u Marylandu.

Kći bivše guvernerke Marylanda Kathleen Kennedy Townsend, 40, i njezin sin Gideon McKean, 8, nestali su u petak nakon što su kanuom plovili prema zaljevu Chesapeake.

Jedna od agencija koja ih je tražila, Charles County Dive and Rescue, našla je tijelo Townsend na dubini oko 8 metara, oko 4 kilometra južno od majčine kuće u Shady Sideu u Marylandu, odakle su krenuli kanuom.

Policija u Marylandu rekla je da će u utorak nastaviti potragu za njezinim sinom.

Vatrogasna postaja primila je dojavu u četvrtak poslijepodne da je dvoje ljudi u malom kanuu ili kajaku plovilo prema zaljevu Cheasapeake.

Spasioci su poslani u to područje i potraga je počela. Predvečer je pronađen kanu i veslo, ali bez ljudi.

Dužnosnici američke obalne straže dobili su izvještaj da su "dvije osobe viđene kako pokušavaju doći do obale" 16 kilometara južno od Annapolisa u Marylandu te da poslije "više nisu viđeni", navodi se u priopćenju objavljenom u petak.

Prvotna istraga pokazuje da se kanu možda prevrnuo dok su pokušavali dohvatiti loptu, objavio je NBC. Potraga je trajala više od 26 sati i pretraženo je područje od 5.887 kilometara. 

Kathleen Kennedy Towsend, majka nestale, rekla je da je njezina kći posvetila svoj život pomaganju najranjivijima u društvu, tvitao je novinar NBC-a. 

Maene McKean je savjetovala Obaminu administraciju za globalni program protiv AIDS-a i volontirala za mirovne snage u Mozambiku. 

Obitelj Kennedy pogodile su brojne tragedije. Djed nestale Robert F. Kennedy i ujak njezine majke, bivši predsjednik John F. Kennedy ubijeni su, a John F. Kennedy mlađi i njegova supruga Carolyn stradali su u zrakoplovnoj nesreći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Ovako svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda: 'Populist proruskog stava'
DRAMA OKO IZBORA

Ovako svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda: 'Populist proruskog stava'

Svjetski mediji u ponedjeljak prenose odluku Ustavnog suda o zabrani kandidature Zorana Milanovića na predstojećim parlamentarnim izborima, a dio njih predsjednika predstavlja kao „populista” koji je „iznosio proruske stavove”, ali i kao jednog od najpopularnijih političara u zemlji