Obavijesti

News

Komentari 4

Čeha 'odnijelo' more: Pronašli su ga promrzlog u gumenjaku

Muškarac iz Češke je u utorak u 16 sati krenuo iz Svetog Jurja prema Baškoj. Pronašli su ga u srijedu ujutro u uvali u blizini rta otoka Prvića. Malo je pothlađen

VIDEO

Češki turist u utorak oko 16 sati krenuo je gumenim čamcem iz Svetog Jurja kod Senja prema Baškoj. Pronašli su ga u srijedu u 6.15 sati u uvali u blizini rta otoka Prvića kod Krka. Muškarac je dobro no malo je pothlađen. MORH je na svojim stranicama objavio kako je dežurna posada Obalne straže zrakoplovom krenula iz vojarne Zemunik u 6 sati i nakon 15 minuta je pronašla turista. Odmah su o tome obavijestili Lučku kapetaniju u Rijeci.  

Pala s gumenjaka u more, brodu puklo sidro, a Nijemcima potonula jedrilica

Žena (30) u utorak se sama noću gumenjakom vozila Zadarskim kanalom. Puhao je jaki vjetar i digli su se valovi.Val je udario u gumenjak pa je žena završila u moru. Čamac je nošen valovima otplovio dalje. Iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje policiju su alarmirali oko 21.40 sati. Ženu su oko pola sata tražili pomorski policajci s brodom Donat i brodice iz mjesta Preko na Ugljanu. Prvi ju je oko 22.10 ugledao spasitelj na gumenjaku Sea helpa i izvukao na suho.

No žena nije bila jedina koja je tog dana imala problema na moru. Brodica s četiri člana posade bespomoćno je plutala u moru Ljubačkog zaljeva u utorak navečer. Puklo im je sidro i nestalo im je goriva. Nosila ih je jaka bura. Pozvali su pomoć. Oko 21 sat našli su ih pomorski policajci iz Zadra i doteglili u luku na sigurno.

Oko pet sati ujutro u srijedu potonula je njemačka jedrilica Happy trails duga 12 metara u Luci Mul na otoku Silbi u zadarskom arhipelagu. Na njoj su bila dva čovjeka. Nisu ozlijeđeni. Što se točno desilo s jedrilicom znat će se nakon očevida kojega će obaviti lučki kapetan. More se nije onečistilo prilikom havarije broda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu