News

Komentari 2

Pronevjerila milijun eura iz tvrtke, lažirala vlastitu smrt, a na kraju ju odala - pudlica!

Pronevjerila milijun eura iz tvrtke, lažirala vlastitu smrt, a na kraju ju odala - pudlica!

Kako bi ju zaštitili, njezini su roditelji tvrdili kako im je kći poginula u prometnoj nesreći u ožujku 2020. godine. Policija je otkrila kako je žena zapravo i dalje živjela na Mallorci koristeći se lažnim dokumentima

Prevaranticu (47) iz Njemačke, koja se sumnjiči za pronevjeru novaca, policija je uhvatila na Mallorci. Kako prenosi BBC, raskrinkala ju je njezina pudlica.

Policija tereti 47-godišnjakinju da je pronevjerila oko milijun eura iz njemačke tvrtke za solarnu energiju u kojoj je radila. Tvrtka je angažirala privatne detektive koji su otkrili da je za pronevjeru kriva njihova zaposlenica. 

Istragom je otkriveno da je 47-godišnja zaposlenica tvrtke odselila na Mallorcu gdje je živjela s lažnim dokumentima i svojim kućnim ljubimcem - pudlicom - koja je i dovela do njenog uhićenja.

Naime, privatni detektivi su istraživanjem društvenih mreža otkrili kako žena ima neobičnog ljubimca - divovsku pudlu, a upravo ta informacija na kraju je i dovela do njezina uhićenja.

Španjolska policija je 47-godišnjakinju locirala u vili u Santa Ponci, nakon što su spazili muškarca koji je šetao njezinu pudlicu, pasminu koja baš i nije često viđena na otoku.

I njezini roditelji sudjelovali su u ovoj bizarnoj priči tvrdeći kako im je kći poginula u prometnoj nesreći u ožujku 2020. godine. Policija je otkrila kako je žena zapravo i dalje živjela na Mallorci koristeći se lažnim osobnim dokumentima.

Žena je navodno priznala lažiranje svoje smrti, a trenutno je na slobodi nakon plaćanja jamčevine. 

Najčitaniji članci