News

Komentari 37

Proročanstvo: Šaman Luka Hodak predvidio Jacin odlazak

Proročanstvo: Šaman Luka Hodak predvidio Jacin odlazak

Hodak se pokazao 'vidovitim' kad je riječ o politici jer je preciznije od analitičara 2009. predvidio odlazak Sanadera, suđenja za korupciju i niz drugih činjenica

Ona je poštena, ali i njoj treba duhovna obnova, rekao je “šaman” Luka Hodak za bivšu premijerku Jadranku Kosor.

- Osim toga, s ovakvim HDZ-om neće ostati na vlasti nakon izbora. HDZ se mora ukinuti i s pozitivnim ljudima osnovati novu stranku, koja će se temeljiti na načelima HDZ-a. U svibnju 2009. godine Hodak je, prvi u Hrvatskoj, najavio pad Ive Sanadera. Mjesec i pol dana poslije Sanader je rekao: “Hvala na suradnji i doviđenja”. Hodak, koji danas služi zatvorsku kaznu zbog smrti Ratka Barića, koji se u njegovu vigvamu otrovao bunikom, imao je još prognoza. Dodao je da će Sanaderov odlazak imati veliko značenje u odnosima Hrvatske i EU. Tu je pogodio: Kosor je deblokirala pregovore pristajući na arbitražu sa Slovenijom, no Hodak je rekao da Hrvatska neće ući u EU.

- Priča o Sanaderu još nije gotova. Tijekom 2010. godine on će biti još mnogo puta glavni sadržaj novinskih naslovnica, a istrage brojnih kriminalnih slučajeva usmjerit će se prema njemu - predvidio je Hodak. I opet pogodio.

Ustvrdio je da su HPB, HAC, HŽ i njima slični slučajevi zapravo niskobudžetne predstave za javnost i Europu. Takav način vladanja HDZ će stajati predsjedničkih izbora, rekao je. “Stranački kandidat za predsjednika neće se ni približiti drugom krugu, a kamoli ući u njega. Pobjedu će odnijeti iskreni političar jer građanima je dosta laži, niskih uvreda...” No ipak je pogriješio najavivši pobjedu Milana Bandića na predsjedničkim izborima.

Najčitaniji članci