News

Komentari 37

Prošetao kokoš na povodcu

Prošetao kokoš na povodcu

Splićanin je u subotu ujutro splitskim Gripama prošetao neobičnog ljubimca. Kokoška odjevena u plavu jaknu svima je oduzela pažnju, a covid redare je zanimalo - nosi li masku

Kokoš kao kućni ljubimac? Zašto ne!? Stanovnici splitskih Gripa u subotu ujutro uvjerili su se kako kokoška može biti vrlo zahvalan i poslušan ljubimac.

Naime, nepoznati muškarac na povodcu je poveo kokoš u jutarnju šetnju, a da joj ne bi bilo hladno, obukao joj je prsluk. U čudu su ostali i stanovnici i covid redari koji su provjeravali pridržavaju li se svi prisutni mjera, prenosi Dalmacija danas.

Neki su se krstili, neki fotografirali, a redare je najviše zanimalo nosi li koka masku zbog ptičje gripe koja je nedavno također potvrđena u Hrvatskoj.

– Prolazio sam ulicom kada mi je netko prišao i rekao da pričuvam kokoš dok on ode po cigarete. Onda je došao Covid redar, pa vlasnik – rekao je Splićanin koji se zatekao na Gripama, a imao je priliku pričuvati ovog neobičnog ljubimca.

Kasnije su ustvrdili kako se radi o skrivenoj kameri koja je donijela humor u hladno splitsko jutro, piše Dalmacija Danas.

Najčitaniji članci