Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Proslavite 45 godina Hrvatske Lutrije i osvojite put u Pariz!

Odlična zabava uz Soulfingerse i bogat program čeka vas na Zrinjevcu

Foto: Hrvatska Lutrija

Kako bi na najbolji mogući način proslavili svoj 45. rođendan, sve ono što je bilo ili tek slijedi i kako bi zahvalili igračima što su s njima ovaj dugi niz godina, Hrvatska Lutrija poziva sve na veliku rođendansku proslavu ove subote, 20. listopada, na Zrinjevac od 11 do 17 sati. Jedan od najljepših zagrebačkih parkova i simbola Zagreba, postat će središtem zabave i igre te nezaobilaznim mjestom za sve koji se vole igrati. Zabava je osigurana za sve uz bogat program pun igara koji će voditi Jelena Glišić i Joško Lokas.

Nastup Soulfingersa rasplesat će okupljene uz DJ-a u pauzama, a uz kestene, kokice, šećernu vatu i hodače na štulama, zaigrati možete razne igre od kojih izdvajamo Igru sretnih brojeva koja donosi glavnu nagradu: Put u Pariz za dvoje (s uključenim aviokartama i 3 noćenja). Uz Igru sretnih brojeva, sve posjetitelje koji se vole igrati i koji su punoljetni, očekuju i ostale igre – Bingulica, Kolo sreće, Mlin, Nagradna grebalica, Mini kuglana i Digitalna slagalica. Važno je napomenuti da u svim igrama mogu sudjelovati isključivo punoljetne osobe.

Za Hrvatsku Lutriju je 2018. godina značajna zbog niza obljetnica – 45 godina uspješnog poslovanja, 30 godina šestice, 5 godina Eurojackpota te 3 godine icasina.

"Igrači su u proteklih 45 godina osvojili čak 9 milijardi kuna u raznim igrama na sreću Hrvatske Lutrije, a uz dobitke vrlo bitan i jednako važan segment su kontinuirana izdvajanja za društveno korisne aktivnosti i projekte za koje je Hrvatska Lutrija osigurala 2,5 milijardi kuna. Zabavnom manifestacijom na Zrinjevcu želimo s našim vjernim igračicama i igračima proslaviti radost igre i darivanja koje Hrvatska Lutrija donosi punih 45 godina.“ – istaknula je Ana Jazić, glasnogovornica i voditeljica Službe za korporativne komunikacije i DOP.

Za prvih 45 sretnika koji ove godine također slave 45 godina spreman je prigodan dar Hrvatske Lutrije, a između brojnih igara i osvajanja raznih nagrada, možete pogledati i retrospektivnu izložbu djelovanja Hrvatske Lutrije unazad 45 godina.
Dođite na Zrinjevac i s Hrvatskom Lutrijom proslavite 45 godina radosti igre!

Tema: Promo sadržaj

Message