Obavijesti

News

Komentari 6

Prošli tjedan nestalo 11 ljudi, među njima dvoje maloljetnika

Prošli tjedan nestalo 11 ljudi, među njima dvoje maloljetnika
10

Od osam nestalih osoba iz prošlog tjedna, pet osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Samirom Amić, Željkom Josipovićem i Markom Njegovanom

VIDEO

Od  osam  nestalih osoba iz prošlog tjedna, pet osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Samirom Amić, Željkom Josipovićem i Markom Njegovanom.

Andrej Čuljak (20) je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. S lijeve strane vrata ima ožiljak. Andrej se u utorak, 5. siječnja udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao zelenu trenirku i tenisice.

Davor Došen (55) je visok 185 centimetara i ima prosijedu kosu. Davor se u utorak, 5. siječnja udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta  u  nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao crne hlače i tamniju jaknu.

Vlado Dronić (66)  je  visok 172 centimetra, ima sijedu kosu, smeđe  oči  i  slabije  je  tjelesne  građe. Na desnoj strani nosa ima madež. Vlado  se u petak, 1. siječnja udaljio s adrese u Poljani u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Katarina Horvat (73) je visoka 175 centimetara, ima sijedu kosu, zelene oči i srednje je tjelesne građe. Katarina  se  u utorak,  5.  siječnja  udaljila  s adrese u Legradu u nepoznato.  U trenutku nestanka bila je odjevena u zelenu zimsku jaknu s kapuljačom, crne hlače i crne cipele.

Dušan  Koščević (17) se u četvrtak, 7. siječnja udaljio s adrese u Rijeci, Franje Čandeka 2 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Maksim  Marinov (18) se u srijedu, 6. siječnja udaljio s adrese u Zagrebu,  Selska  cesta  u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka. Napomena: Fotografija je snimljena 2013. godine.

Ivica Olama (65) je visok 165 centimetara, ima sijedu kosu, male kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Ivica  se  u  petak, 1. siječnja udaljio s adrese u Ogulinu, Bošt 35 u nepoznato. U  trenutku nestanka bio je odjeven u sivu skijašku jaknu, traperice i smeđe gojzerice.

Karlo  Ordanić (21) je visok 179 centimetara, ima crnu kosu i crno-smeđe oči. Karlo se u četvrtak, 7. siječnja udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta  u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamniju jaknu i plave traperice.

Antonijo Osmanović (15) je visok 165 centimetara, ima ravnu crnu kosu, velike smeđe oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Antonijo  se  u  srijedu  6. siječnja udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja  u  nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, trenirku i tenisice.

Mihaela  Sremec (30) je visoka 175 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Mihaela  se u utorak, 5. siječnja udaljila s adrese u Zagrebu, Nova cesta 184 u  nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Ivo  Vištica (47) je visok 172 centimetra, ima ravnu prosijedu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Ivo  se  u ponedjeljak, 4. siječnja  udaljio  s  adrese  u Sendenu, Bradewingeln  4  u  nepoznato  i trebao je doći u RH. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji  nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u  najbližu policijsku postaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.

Mladić iz 'šlep bande' s drugim partnerom ukrao još 17 auta: Prodavali su ih u staro željezo
KRALI PO PARKIRALIŠTIMA

Mladić iz 'šlep bande' s drugim partnerom ukrao još 17 auta: Prodavali su ih u staro željezo

Mladić (22) i 56-godišnjak s javnih su parkirališta krali neregistrirana vozila, a u dva navrata odvezli su ih uz pomoć vozila za vuču. Mladića sumnjiče i za još sedam krađa s 27-godišnjakom
Provjerite listiće Eurojackpota! Veliki dobitak ide u Zagreb
IZVUČEN DOBITNI JOKER

Provjerite listiće Eurojackpota! Veliki dobitak ide u Zagreb

U 118. kolu igre Joker izvučen je dobitni Joker broj 423632, koji je nekome iz Zagreba donio dobitak Joker 6 u iznosu od 437.029,87 eura