Obavijesti

News

Komentari 36

Prozori spušteni, pištolj na sjedalu, a gdje je policija?

Prozori spušteni, pištolj na sjedalu, a gdje je policija?
3

Pištolj sam mogao uzeti bez problema. Uspio sam i tri puta slikati kombi bez da me je policajac, koji mi je bio okrenut leđima, primjetio, kaže čitatelj

VIDEO

Pištolj je sa prednjeg sjedala mogao uzeti bilo tko jer su oba prozora bila spuštena, a policajac okrenut leđima bio je udaljen 10 metara od vozila, kaže čitatelj koji je htio ostati anoniman. On je u ponedjeljak ispred dubrovačke bolnice fotografirao pištolj na sjedalu policijskog kombija, koji je tamo ostavljen bez nadzora.
- Oružje sam mogao uzeti bez problema da sam htio, a uspio sam i snimiti tri fotografije vozila i pištolja bez da me policijski djelatnik uočio. Sreća da netko drugi sa nečasnim namjerama nije spazio oružje. Kombi je tako parkiran pred bolnicom stajao pola sata koliko sam ja proveo u čekaonici - komentira čitatelj.
U PU dubrovačko-neretvanskoj ne vide ništa sporno u ovoj situaciji.
- Ispred bolnice na Hitan prijem inače dolaze prometni policajci u redovnu kontrolu ako je bilo nekih prometnih nesreća. Ne vidim nikakvu opasnost u cijeloj situaciji jer je policajac stajao u blizini i sve je bilo pod kontrolom - rekao je glasnogovornik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Kukrika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku