News

Komentari 0

Prva virtualna konferencija 18. lipnja: Koliko nas je promijenio rad od kuće i što nas čeka?

Prva virtualna konferencija 18. lipnja: Koliko nas je promijenio rad od kuće i što nas čeka?

Pod motom Zajedno za sutra ugledni stručnjaci govorit će o ključnim temama za poslodavce i zaposlenike nakon pandemije, a konferencija će se moći pratiti preko Facebook i YouTube kanala 24sata od 16 do 17.30 h

Što nas čeka u bliskoj budućnosti na tržištu rada i koja će zanimanja biti najtraženija, kako smanjiti osjećaj panike i nesigurnosti, kako zadržati radna mjesta? Sve su to pitanja na koja će istaknuti stručnjaci govoriti 18. lipnja 2020. na najvećoj domaćoj poslovnoj konferenciji Poslodavac 3.0. u virtualnom izdanju pod motom ZAJEDNO ZA SUTRA. 

Konferencija će se održati u Tvornici kulture, bez publike, a svi ćemo je moći pratiti preko Facebook i YouTube kanala 24sata, 18.lipnja s početkom u 16h ili putem LINKA.

Rad od kuće (WFH) u pandemiji pokazao se relativno pogodan odgovor na korona krizu pa će na konferenciji biti riječi o tome kakva su iskustva za poslodavce, kakva za posloprimce, radi li se brže i efikasnije od kuće ili  klasični work from office ipak poželjniji, koje su uštede za poslodavce, a koje za posloprimce i još mnogo drugih zanimljivih tema.  O tome će pričati Iva Šulentić, radijska i televizijska voditeljica, Alen Žepec, osnivač i direktor LQ organizacije, coach i trener iz područja liderstva i osobnog razvoja za kompanije u Hrvatskoj i inozemstvu, Kristina Priseker, vlasnica tvrtke FLAME Consulting d.o.o.,  trenerica, coach i stručnjakinja u području razvoja ljudskih potencijala, Zvonimir Galić, izvanredni profesor na Odsjeku za psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te Darija Jakovljević, izvršna HR voditeljica u Dekra zapošljavanje d.o.o. 

U zanimljivoj formi jedan na jedan intervjua predstavit ćemo Kameleon covid tvrtke koje su iz neprilike stvorile još bolje poslovne prilike. Tu će glavnu riječ imati Lada Fiorio Tedeschi, potpredsjednica Grupe za Korporativnu strategiju i razvoj Atlantic grupe.  
Partneri konferencije su HEP d.d., Dekra zapošljavanje d.o.o. i INA, d.d. 

Na kraju konferencije dodijelit ćemo nagrade Poslodavac za 5, proizašle iz natječaja koji je 24sata proveo za najbolje poslodavce među srednjim (do 250 zaposlenika), malim (do 50 zaposlenika) i mikro tvrtkama (do 10 zaposlenika).

 Tu je naša platforma Poslodavac 3.0., na kojoj ćemo obrađivati sve relevantne teme vezane za poslove budućnosti i objedinjavati pozitivne primjere i prakse hrvatskih poslodavaca i zaposlenika te dijeliti savjete HR stručnjaka o ispravnom snalaženju i komunikaciji u ovim nesigurnim poslovnim vremenima.

Partneri projekta su: HEP d.d., INA, d.d. i DEKRA zapošljavanje d.o.o.

Najčitaniji članci