Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Prvi klinički testiran anticelulitni masažer

Napokon i u Hrvatskoj je dostupna svjetska inovacija: prvi klinički testirani anticelulitni masažer Beurer Cellulite Releazer

Foto: Beurer

Celulit je poremećaj potkožnog tkiva praćen promjenom izgleda kože, koja poprima izgled narančine kore. Zahvaća 80-90% svih žena praktički u svim fazama životnog ciklusa, počevši od puberteta, ali je više vidljiv kod žena starijih od 30 godina. Utječe na milijune žena, a manje na muškarce.


Njegov uzrok i nastanak je kompleksan. Nepravilan način života važan je pokretač sindroma. Nedostatak fizičke aktivnost, nepravilna ishrana -  prekomjerni unos prehrambenih proizvoda bogatih mastima, s visokim sadržajem soli i konzervansa, pušenje, konzumiranje alkohola uvelike utječu na nastajanje celulita. Hormonalni učinak također je vrlo bitna komponenta.


Kako se riješiti celulita?


Celulit je otporan: ni kreme ni dijete ne pomažu dugoročno, jer se ne bore protiv pravog uzroka. Uz pravilnu prehranu i tjelovježbu vrlo je bitno i lokalno djelovati na mjestima gdje se javlja celulit. Najstarija metoda je primjena masaže.


Napokon i u Hrvatskoj je dostupna svjetska inovacija: prvi klinički testirani anticelulitni masažer Beurer Cellulite Releazer!  (Znanstvena studija sa Instituta proDerm u Hamburgu).

Klinički dokazano smanjuje celulit na način da povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira. Za primjetno glatke, čvrste i zategnute obline nakon samo 12 tjedana primjene.


Uz dodatan učinak drenaže smanjuje se izgled narančine kore. Udubljenja su manje vidljiva i nepravilnosti su smanjene u smislu primjetno glatke, čvrste i napete kože i oblina tijela. Vrlo je jednostavan za primjenu, a može se koristiti čak i pod tušem kao dion dnevne beauty rutine.


Beurer Cellulite Releazer dostupan je u Medikor drogeriji, Tratinska 58, Zagreb, Emmezeta i Elipso poslovnicama diljem Hrvatske, u odabranim ljekarnama te na Medikor web shopu. Trenutno je na popustu 15% do kraja mjeseca. 

 

Popis svih prodajnih mjesta Beurer Cellulite releazer-a pogledajte OVDJE.

 

Tema: Promo sadržaj

Message