Obavijesti

Promo sadržaj

Prvi klinički testiran anticelulitni masažer

Prvi  klinički testiran anticelulitni masažer
5

Napokon i u Hrvatskoj je dostupna svjetska inovacija: prvi klinički testirani anticelulitni masažer Beurer Cellulite Releazer

Celulit je poremećaj potkožnog tkiva praćen promjenom izgleda kože, koja poprima izgled narančine kore. Zahvaća 80-90% svih žena praktički u svim fazama životnog ciklusa, počevši od puberteta, ali je više vidljiv kod žena starijih od 30 godina. Utječe na milijune žena, a manje na muškarce.


Njegov uzrok i nastanak je kompleksan. Nepravilan način života važan je pokretač sindroma. Nedostatak fizičke aktivnost, nepravilna ishrana -  prekomjerni unos prehrambenih proizvoda bogatih mastima, s visokim sadržajem soli i konzervansa, pušenje, konzumiranje alkohola uvelike utječu na nastajanje celulita. Hormonalni učinak također je vrlo bitna komponenta.


Kako se riješiti celulita?


Celulit je otporan: ni kreme ni dijete ne pomažu dugoročno, jer se ne bore protiv pravog uzroka. Uz pravilnu prehranu i tjelovježbu vrlo je bitno i lokalno djelovati na mjestima gdje se javlja celulit. Najstarija metoda je primjena masaže.


Napokon i u Hrvatskoj je dostupna svjetska inovacija: prvi klinički testirani anticelulitni masažer Beurer Cellulite Releazer!  (Znanstvena studija sa Instituta proDerm u Hamburgu).

Klinički dokazano smanjuje celulit na način da povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira. Za primjetno glatke, čvrste i zategnute obline nakon samo 12 tjedana primjene.


Uz dodatan učinak drenaže smanjuje se izgled narančine kore. Udubljenja su manje vidljiva i nepravilnosti su smanjene u smislu primjetno glatke, čvrste i napete kože i oblina tijela. Vrlo je jednostavan za primjenu, a može se koristiti čak i pod tušem kao dion dnevne beauty rutine.


Beurer Cellulite Releazer dostupan je u Medikor drogeriji, Tratinska 58, Zagreb, Emmezeta i Elipso poslovnicama diljem Hrvatske, u odabranim ljekarnama te na Medikor web shopu. Trenutno je na popustu 15% do kraja mjeseca. 

 

Popis svih prodajnih mjesta Beurer Cellulite releazer-a pogledajte OVDJE.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura