Obavijesti

News

Prvi radio časti Zagrepčane prvom jutarnjom kavom!

Prvi radio časti Zagrepčane prvom jutarnjom kavom!
4

Akcija „Prvi radio časti prvom jutarnjom kavom“ nadovezuje se na akciju „1000 kuna svaki sat“ kojima je Prvi radio odlučio obradovati Zagrepčane, nudeći im priliku da se zabave, zarade ponešto „keša“ i besplatno uživaju u Franckovim proizvodima.

Za sve one koji ne mogu zamisliti početak radnog dana bez najdražeg jutarnjeg napitka, Prvi radio i Franck pripremili su posebno atraktivnu akciju. Pažljivo slušanje Mladena Bomoštara i Petre Vojvodić u jutarnjoj emisiji „Dobro jutro Zagrebe“ na frekvencijama 93,6 i 104,5 otkrit će na kojim raskrižjima je moguće sresti ekipu Prvog radija i potpuno besplatno dobiti svoju prvu jutarnju kavu.

Akcija traje od 15. do 25 travnja, a prvih dana na zagrebačka raskrižja izašla je voditeljica Tatjana Jurić. Akcija „Prvi radio časti prvom jutarnjom kavom“ nadovezuje se na akciju „1000 kuna svaki sat“ kojima je Prvi radio odlučio obradovati građanke i građane Zagreba, nudeći im svestran i zanimljiv sadržaj kao i priliku da se igraju, zabave, zarade ponešto „keša“ i besplatno uživaju u Franckovim proizvodima.

Prvi radio nastao je iz temelja Hit FM–a, startao je 05. travnja ove godine i želi biti svim Zagrepčanima i Zagrepčankama na usluzi!  Za sve koji žele biti moderni, urbani i trendy, ritam grada Zagreba moguće je pratiti na frekvencijama 93,6 i 104,5!

Prvi radio dio je slovenske regionalne radijske mreže Infonet media d.o.o., u čijem se sastavu nalazi više od 20 radijskih postaja na području Slovenije, Srbije i Slovačke, koje imaju svakodnevni doseg do 790 000 slušatelja. Prvi radio doista je „prvi radio“ u Hrvatskoj kojem je slovenska radijska mreža pružila povjerenje te mu na taj način omogućila da postane jedina radijska postaja u Hrvatskoj koja je povezana na regionalnoj razini.

O programskoj shemi Prvog radija, voditeljima te najaktualnijim vijestima i novitetima moguće je saznati na službenoj internetskoj stranici (www.prviradio.hr), kao i na službenom Facebook profilu www.facebook.com/PrviRadioZagreb

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'
TRAGEDIJA KRAJ ZAGREBA

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'

Oko 12 sati u Rugvičkoj ulici dijete je smrtno stradalo u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao kamion. U tijeku je očevid, kratko je objavila zagrebačka policija. Neslužbeno doznajemo da se radi o curici

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje
UPOZORENJE DHMZ-A

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje

SAMOBOR - Olujni vjetar slomio je dreveće koje je palo na cestu kod Samobora i otežala promet. - Stabla su pala na ulazu u Samobor, odnosno izlaz Bobovica sa autoceste ispred Bregane - rekao nam je čitatelj. Velika promjena vremena s jakom kišom i olujnim vjetrom već je u ponedjeljak poslijepodne i navečer stigla u neke krajeve naše zemlje. Za središnji i istočni dio Hrvatske oglašen je narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena. Za ostatak zemlje oglašen je žuti meteoalarm zbog grmljavine. U nekim mjestima nema struje.
FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'
LED VELIČINE ORAHA

FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'

Čitatelj nam je poslao fotografije nevremena koje je pogodilo Unčane u općini Dvor u ponedjeljak poslijepodne. DHMZ je poslao posebno upozorenje za dvije regije u utorak