Obavijesti

News

Komentari 75

Pucala si u glavu: Voditeljica se ubila usred programa uživo

Pucala si u glavu: Voditeljica se ubila usred programa uživo
4

Film o životu Christine Chubbuck, voditeljice koja se ubila tijekom programa uživo 15. srpnja 1974. godine, bit će prikazan na predstojećem Sundance festivalu...

VIDEO

Život Christine Chubbuck , voditeljice koja se ubila tijekom programa uživo 1974. godine, bit će prikazan na predstojećem Sundance festivalu.

U filmu "Christine" ulogu voditeljice tumačit će Rebecca Hall , a film prati zbivanja u njenom životu do dana kad se 15. srpnja 1974. ubila tijekom čitanja vijesti na lokalnoj TV postaji u Floridi. Imala je 29 godina.

Profimedia

- Usprkos tome što je prošlo mnogo godina, cijeli slučaj je i dalje enigma i nitko ne može sa sigurnošću reći zbog čega se ubila. Cilj filma je da podigne svijest o osobama koje su na rubu samoubojstva i da im se na vrijeme ukaže pomoć - objasnila je Hall.

Priča o tragičnom životu Christine Chubbuck skoro je pala u zaborav nakon što je njezina obitelj podnijela zahtjev da se video snimka samoubojstva povuče iz javnosti , ali sud to nije prihvatio pa je dio snimke ipak iskorišten za potrebe snimanja filma, kojeg je režirao Antonio Campos.

Prije nego što si je uperila pištolj u glavu, Christine je tijekom programa uživo kazala:

- U skladu s politikom Kanala 40, donosimo vam najnovije vijesti o ubojstvima u atraktivnom izdanju, sada ćete imati priliku vidjeti prvi pokušaj samoubojstva uživo - rekla je Christine  te potom izvadila pištolj iz torbe i pucala.

Svi oko nje mislili su da je riječ o šali. No kad je šef vičući potrčao prema njoj, shvatio je što je učinila. Prebačena je u bolnicu u kritičnom stanju, gdje je na kraju i umrla.

Screenshot/YouTube

Christine Chubbuck

Vjeruje se kako je u najavi rekla "pokušaj samoubojstva" jer se na taj način htjela ograditi u slučaju da se ne uspije ubiti. Da bude morbidnije, osobno je napisala vijest u samoubojstvu u trećem licu, u kojem je čak spomenula da će biti prevezena u bolnicu prije smrti.

Njezina obitelj kasnije je otkrila da je Christine patila od depresije i da je bila sklona suicidu . Majka vjeruje da je pala u depresiju jer nikada nije imala dečka. Sa skoro 30 godina, Christine je bila djevica te je otišla na samo dva spoja u cijelom životu.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao