Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pucao karabit: Ne znaju kakve će posljedice dječak (11) imati

Operacijom koja je trajala tri sata iz njegova su mozga prije dva dana izvadili mnoge komadiće metala i puknute kosti lubanje. Liječnici se nadaju da će se dječak dobro oporaviti

Foto: Željko Hladika/24sata
27 komentara

Dječak (11) iz Letovanića koji je zadobio teške ozljede glave i mozga nakon eksplozije lonca punog karabita nepromijenjenog je stanja i nikakve komplikacije nisu se pojavile, kazao je u petak neurokirurg iz Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu, dr. Miroslav Gjurašin.

KOBNA IGRA S KARABITOM Dječaku ozlijeđen mozak: 'To kad je grunulo, bilo je strašno'

Dječak je pri svijesti, prima jaku antibiotsku terapiju kako bi se spriječila moguća upala i infekcija u mozgu te liječnici pojačano prate njegovo stanje.

IGRAO SE S KARABITOM 'Iz dječakove glave smo izvukli dvadesetak komadića metala...'

Operacijom koja je trajala tri sata iz njegova su mozga prije dva dana izvadili mnoge komadiće metala i puknute kosti lubanje. Liječnici se nadaju da će se dječak dobro oporaviti, a hoće li biti kasnijih posljedica, nemoguće je sad reći. Dječak se ozlijedio u srijedu pucajući karabit u dvorištu kuće u Letovaniću. Krhotine metalne posude u kojoj je bio karabit probile su lubanju i zabile su se u čeoni dio mozga dječaka.

Možda vas zanima i ovo:
Message