Obavijesti

News

Komentari 0

Propucao je suvozača ispred bolnice pa se zaletio u Hitnu

Propucao je suvozača ispred bolnice pa se zaletio u Hitnu
6

U krugu splitske bolnice u utorak je došlo do nesvakidašnje prometne nesreće. Vozilo Hitne pomoći u koje se zaletio vozač s BMW-om udarilo je u betonski stup

VIDEO

Dvadesetak prolaznika na parkiralištu splitske bolnice doslovno se bacalo u stranu kako ih ne bi pogodio BMW koji je sumanuto jurio prema njima. Zaustavio se nakon što se zabio u kola Hitne pomoći parkirana ispred ulaza u bolnicu.

Iz zgrade su izjurili liječnici i osoblje bolnice. Na vozaču (31) se vidjelo da je dezorijentiran. Nešto je nesuvislo pričao. Pokušavali su ga smiriti. Za to vrijeme sa suvozačkog mjesta izašao je muškarac. Krvario je iz noge. No, nije se ozlijedio u nesreći već ga je vozač tijekom vožnje propucao. Hitno su ga odveli na operaciju. Iako nije životno ugrožen, u bolnici će morati provesti nekoliko dana.

Iako su i liječnici, a kasnije i policija, pokušali razgovarati s vozačem, njemu je bivalo sve gore. Hitno su ga hospitalizirali na Odjelu psihijatrije.

- Ne možemo ništa dok ne dođe sebi, tek tada ćemo moći rekonstruirati cijeli događaj - rekli su nam u policiji.

Svađa zbog novčarskih dugova?

Kako smo neslužbeno saznali, muškarci su se u automobilu šibenskih registracija vozili splitskim ulicama. Navodno su se posvađali oko novčarskih dugova, nakon čega je vozač izvukao pištolj i pogodio prijatelja u nogu. Nakon što je ispalio metak u suvozačevu nogu, stisnuo je papučicu gasa i počeo sumanuto juriti. No, skamenjeno mnoštvo koje je nijemo promatralo zbivanja ni slutilo nije da prava drama tek počinje.

Iz BMW-a je prvo izišao suvozač. Krv mu je curila iz noge i držao se za koljeno, ali našao je snage i hramljući uspio utrčati u zgradu Hitne.

Potom je iz auta izašao i vozač te pištolj koji je netom prije koristio, nonšalantno odbacio u obližnje grmlje. U to vrijeme policija je tek jurila prema splitskoj bolnici. Pištolj je kasnije pronašao jedan od očevidaca te o njemu obavijestio policiju. Ranjenog mladića, doznali smo, odmah su odveli na Hitni kirurški prijem. Operirali su ga i premda mu život nije ugrožen, sljedećih će nekoliko dana provesti u splitskoj bolnici.

Vozač je bio potpuno šokiran te nije mogao pričati s policijom. Odveli su ga na Odjel psihijatrije gdje ga drže pod nadzorom i čekaju da dođe k sebi.

Neslužbeno doznajemo da je taj Šibenčanin već lani bio hospitaliziran u splitskoj psihijatriji, a nagađa se i da je u trenutku nesreće imao psihotični napad. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu