Obavijesti

News

Komentari 203

Tragedija u Splitu: Ubio svoju suprugu pa pucao sebi u glavu

Tragedija u Splitu: Ubio svoju suprugu pa pucao sebi u glavu
9

Boris Č. (50) iz automatske je puške ispalio nekoliko hitaca u svoju suprugu Maricu Č. (49). Ubio ju je u crvenom kombiju, a potom je hicem u glavu pokušao presuditi i sebi...

VIDEO

U srijedu ujutro oko 4.20 sati u Ulici Hrvatske mornarice u Splitu, nedaleko od stadiona na Poljudu, začula se pucnjava. Boris Č. (50) iz automatske je puške ispalio nekoliko hitaca u svoju suprugu Maricu Č. (49). Ubio ju je u crvenom kombiju, a potom je hicem u glavu pokušao ubiti i sebe, ali nije uspio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Teško ozlijeđenog Borisa su pronašli pored kombija. Na mjestu nesreće pružena mu je liječnička pomoć nakon čega su ga prevezli u KBC Split gdje se liječnici bore za njegov život s obzirom da ima teške ozljede glave.

Ubojica je još prije nekoliko mjeseci bio pritvoren zbog obiteljskog nasilja.

Policija je ogradila cijeli kvart u kojem se ubojstvo dogodilo. Susjedi su u šoku kao i učenici obližnje srednje Pomorske škole. Jedan od stanara rekao nam je kako je oko 5 ujutro išao šetati psa. Vidio je mrtvu ženu prekrivenu bijelom plahtom na sjedalu kombija te brojne policajce. 

Susjedi su kazali da nisu čuli nikakvu svađu već najprije dva kratka pucnja, a potom i rafalnu paljbu. U početku su, kažu, mislili da je riječ o vatrometu ili petardama. Nakon toga se čuo hropac te ubrzo dolazak policije. Po riječima susjeda žrtva je nedavno došla u njihov kvart živjeti kao podstanar, jer ju je suprug zlostavljao, pa ga je ostavila. Taj je slučaj obiteljskog nasilja bio prijavljen policiji, što je i službeno potvrđeno.

Marica sa svojim suprugom ima 18-godišnju kći, navodno je bila piljarica na tržnici i to na 'klupi' koju je nasljedila od suprugove majke. Prodavala je voće i povrće na glavnoj tržnici, a ubijena je prilikom odlaska na posao.

Kako se neslužbeno doznaje na mjestu zločina, suprug ju je navodno čekao dok nije izašla iz stana i ušla u kombi, potom joj je prišao sa suvozačke strane i zapucao. Na mjestu gdje se pokušao ubiti bila je velika lokva krvi koju su nakon očevida oprali vatrogasci.

- To je strašno bilo. Kad sam jutros pokušala izići iz stana policija nam nije dala, jer je sve bilo zatvoreno policijskim trakama. Čula su se prvo dva kratka pucnja, a onda dugi rafal. Užas što je ovo danas došlo. Mala djeca u zgradi su počela plakati. Grozno, zaista grozno - kazala je susjeda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 203
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije