News

Komentari 767

Puk'o zbog Milanovića: Skinuo je hlače i napao svoj televizor

Puk'o zbog Milanovića: Skinuo je hlače i napao svoj televizor

Nepoznati muškarac potpuno je izgubio živce nakon što je proglašena pobjeda Zorana Milanovića i par minuta po cijeloj kući radio show uz glasnu podršku ukućana. Šutirao je bor i kuglice

Na društvenim mrežama se pojavio video muškarca, koji nije dobro podnio pobjedu Zorana Milanovića na predsjedničkim izborima. Prvo je sa kauča, nakon što su mu ukućani rekli da mu je Milanović predsjednik narednih pet godina, počeo psovati, a onda se ustao i pljuvao prema televizoru i poprilično zapljuvao namještaj oko sebe.

POGLEDAJTE VIDEO

Zatim je krenuo prema okićenom božićnom boru i nogom počeo raspucavati kuglice s njega, usput i dalje psujući "pas mater, hrvatsku majku" i tako redom, da bi na vrhuncu potpunog puknuća radi Milanovićeve pobjede došao do televizora i otkopčao hlače dok je na ekranu bio Milanović i naslonio svoje međunožje na ekran.

Što je radio pred televizorom s otkopčanim hlačama možemo samo nagađati, ali se na snimici koja traje nešto više od dvije minute može čuti kako se ukućani cijelo vrijeme smiju i nitko ga ni ne pokušava zaustaviti osim jedne žene.

Tko je razjareni muškarac sa snimke nije poznato. Ispod videa na društvenim mrežama piše "Božić u Hercegovini", dok neki pišu da je iz Dubrovnika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci