News

Komentari 78

Puljak brani supruga koji je pjevao ustaške pjesme: 'I moj Ivica je čovik od krvi i mesa'

Puljak brani supruga koji je pjevao ustaške pjesme: 'I moj Ivica je čovik od krvi i mesa'

Radi i griješi kao i svi ljudi. I ne sluša ženu, a lipo sam mu govorila da ne pije, napisala je Marijana Puljak. Bojan Ivošević, koji bi Puljku bio zamjenik u Splitu, piše da je snimka trebala biti objavljena pred izbore

Nakon što se Ivica Puljak ispričavao preko Facebooka zbog pjevanja ustaških pjesama na svadbi 1994. godine, u njegovu obranu stala je i supruga Marijana. U statusu je napisala da je njen 'Ivica čovik od krvi i mesa, iako često izgleda kao ozbiljni profesor'. 

- Radi i griješi kao i svi ljudi. I ne sluša ženu, a lipo sam mu govorila da ne pije . No, ono što dobro zna, to je priznati grešku i ispričati se. Dragi moj, nema natrag, idemo hrabro naprijed, i zapamti, volim te sa svim tvojim vrlinama i manama - napisala je Puljak.

Podsjetimo, Jutarnji list večeras je objavio snimku koja je nastala na vjenčanju na kojem je kum bio Ivica Puljak, kandidat za splitskog gradonačelnika. Na snimci se vidi kako Puljak pjeva ustaške pjesme u kojima se veliča NDH, Pavelića i Crnu legiju.

Bojan Ivošević, koji bi Puljku bio zamjenik, na Faceboku je također komentirao slučaj i rekao da za postojanje snimke zna godinu dana iz priča te da je navodno trebala biti objavljena tri dana prije izbora.

- Činjenica da su je objavili već sad najbolje govori koliko su se prepali. Radi se o piru onoga koji me naganjao po Matejuški, a navedeni je Puljku dvostruki kum još od prije 27 godina. Navedena poveznica vijećnike njegove stranke nikad nije sprječavala da ga prozivaju radi njegovih poslova s gradom i bore se za javni interes. Ovo je najbolji dokaz da Ivica ne pogoduje sebi bliskim osobama niti kada je opozicija, a kamoli će na vlasti - napisao je Ivošević u statusu.

 

Najčitaniji članci