Obavijesti

News

Komentari 32

Putovale su s njim: Napao ih usred noći, pretukao i silovao

Putovale su s njim: Napao ih usred noći,  pretukao i silovao
5

Dvije turistice upoznale su Australca (59) dan ranije. Trebale su s njim putovati od Adelaidea do Melbourne. Stali su na napuštenoj plaži da prenoće kad ih je napao

VIDEO

Australac (59) optužen je da je oteo, silovao i pokušao ubiti dvije turistice koje su kampirale s njim na napuštenoj plaži u Adealideu, piše Daily Mail.

Južnoamerikanka i Europljanka, obje dvadesetogodišnjakinje, upoznale su muškarca dan ranije i trebale su s njim putovati iz Adelaidea u Melbourne. Trojac je stao u nacionalnom parku Coorong kako bi prenoćio, a muškarac je tada iskoristio priliku i napao ih.

Djevojke su pretrpjele teške ozljede. Jednu je izudarao čekićem po glavi, a drugu je pregazio autom. Djevojke su se, bježeći od nasilnika, razdvojile. I dok je jedna uspjela potražiti pomoć od ribara na koje je naišla, drugu je napadač uspio pronaći i zatočiti. 

 

Ribari Ali Mohammed i Abdul-Karim Mohammed su se vozili pješčanim dinama oko 18.30 poslijepodne kada su ugledali golu ženu prekrivenu krvlju kako trči prema njima.

- Trčala je ravno prema autu i vikala. Otvorila je stražnja vrata i uskočila unutra kazavši 'izbavite me iz ovog, sve će nas ubiti'.  Imala je ogrebotine po nogama, izgledala je kao da ju je netko pregazio vozilom više puta - kazali su.

Za to vrijeme, ribar koji je bio pet kilometara dalje spazio je otmičarev automobil koji je projurio pored njega.  Čuo je kako iz auta vrišti nepoznata žena i traži pomoć.

Dvojac koji je pronašao prvu djevojku, nazvao je policiju koja je pronašla drugu turisticu u jedva svjesnom stanju. Obje djevojke su prebačene helikopterom u bolnicu.

Nakon što je policija uhvatila napadača, pronašli su i njegovo vozilo koje je bilo zaglavljeno u pijesku, a na njemu su bili tragovi krvi. U obližnjem kampu pronađeni su i veliki nož i kuka.

 

Optuženom je u četvrtak na sudu pročitana optužnica za otmicu i pokušaj ubojstva, a policija istražuje njegovu umiješanost u druge zločine. Policija nije željela otkriti njegov identitet.

Inače, optuženi je poznat po tome da ima nekolicinu profila na stranicama za upoznavanje na kojima se opisuje kao ljubitelj kampiranja i ribar koji je u potrazi za vezom.

Otac napadača, koji živi s njim, kazao je kako sa sinom nije razgovarao otkako je uhićen. Smatra da treba odgovarati za svoja djela ako mu se dokaže krivnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...