Obavijesti

News

Komentari 70

Putovao 1600 kilometara kako bi se seksao s djevojčicom (9)

Putovao 1600 kilometara kako bi se seksao s djevojčicom (9)

Policija je objavila lažni oglas u kojemu su se predstavili kao 9-godišnjakinja, a ubrzo su se u dopisivanje uključili i lažni roditelji. Pedofil (64) je 'pao' na ponudu i krenuo na dogovoreni susret

VIDEO

Američka policija uhitila je Marka Andrewa Nicholsa (64) u blizini Orlanda na Floridi nakon što je doputovao iz Teksasa kako bi se seksao s 9-godišnjom djevojčicom. 

Pedofil je putovao više od 1.600 kilometara od svojeg doma u Austinu u Teksasu kako bi se našao s djevojčicom no dočekali su ga policajci na tajnom zadatku. Oni su i objavili lažni oglas u kojemu su se predstavili kao 9-godišnjakinja i strpljivo čekali da se Nichols uhvati 'na mamac'.

Zatim su se predstavili kao njezini roditelji kako bi lažni oglas bio još uvjerljiviji. Nichols, inače oženjen otac dvoje djece, im je pisao e-mailove u kojima je u detalje opisivao što namjerava raditi s djetetom, a detektivi su stpljivo odgovarali. 

Lažni otac objasnio je pohotnom Nicholsu da on i 'supruga' žele svoju kći progurati u modeling pa su ga pitali što bi ga o njoj zanimalo. Pitao je misli li seksualno, na što je objasnio da je 'fasciniran incestom' i to ga 'jako napaljuje'. Dodao je kako bi s djevojčicom htio imati i seksualni odnos, ali želi biti siguran da roditelji na to pristaju.

- Htio bih barem gledati, ako ne sudjelovati. Želio bih vas sve posjetiti. Zanima me seks s djetetom i njezinom majkom. Biseksualan sam pa me zanima i odnos s tobom, ako je to u redu. Ako nije, nema veze. Htio bih gledati i tebe i dijete dok se dodirujete, a onda bih ju preuzeo ja - pisao je Nichols lažnom ocu. 

Napokon su dogovorili susret, a kada su ga uhitili policajci su kod njega pronašli dvije vrećice bombona i bocu lubrikanta. Nichols je trenutačno u pritvoru gdje čega suđenje, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...