Obavijesti

News

Komentari 19

Na putu kroz Europu nestao u Njemačkoj, a drugi u Austriji

Na putu kroz Europu nestao u Njemačkoj, a drugi u Austriji
1

Nestalo je i jedno dijete, Drago Ignac star je 13 godina. Visok je 170 centimetara, ima crnu kosu i plave oči. Drago je nestao u utorak 13. studenog u Zagrebu

VIDEO

Dvojica prijatelja, Ivan Blum (30) i Igor Horvatec (29), otputovali su zajedno osobnim automobilom VW polo sive boje na put po Europi. Proglašeni su nestalima. Obojica su se posljednji put javili 12. studenog i to SMS-ovima identičnog sadržaja, da se vraćaju kući. Razlika je u tome što je Blum poruku poslao kazavši da je u Salzburgu u Austriji, dok je Horvatec SMS-om  javio da je u Münchenu. 

Ivan Blum visok je 185 centimetra, ima kosu i oči kestenjaste boje. Srednje je tjelesne građe, te ima manji ožiljak iznad lijeve obrve, a u trenutku nestanka bio je odjeven u donji dio crne trenirke, plavu majicu kratkih rukava, crnu jaknu s kapuljačom, crni prsluk i crveno-plave tenisice. Igor je, pak, visok 180 centimetra, ima kosu i oči kestenjaste boje. Slabije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u donji dio crne trenirke Adidas, plavu majicu kratkih rukava, crnu jaknu s kapuljačom, crni prsluk, Nike crveno-plave tenisice

Policija moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalima da nazovu broj 192 ili da se jave u najbližu policijsku postaju.

Iz agencije za evidenciju nestalih osoba Neno izvijestili su i kako je proteklog tjedna nestao Tomislav Kolarić (25). Visok je 185 centimetara, ima smeđe-crnu kosu i jače je tjelesne građe. U petak, 9. studenog udaljio se s adrese stanovanja u Zagrebu, Horvati, Gorjanci 12. U vrijeme nestanka bio je odjeven u crnu kratku jaknu, plave traperice i nosio je plave tenisice. Na lijevom ramenu ima tetovažu pilotskih krila.

Nestalo je i jedno dijete, Drago Ignac star je 13 godina. Visok je 170 centimetara, ima crnu kosu i plave oči. Drago je nestao u utorak 13. studenog u Zagrebu.

Mario Šeketa star je 44 godine, visok je 170 centimetara i ima plavu kosu. Mario je nestao u petak ,16. studenog 2012. u Zagrebu, Bolnička cesta 32.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)