Radman razriješio Šprajca s dužnosti šefa IMS-a na HRT-u | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 23

Radman razriješio Šprajca s dužnosti šefa IMS-a na HRT-u

Radman razriješio Šprajca s dužnosti šefa IMS-a na HRT-u
1

Procjena Ravnatelja Programa Rotima je da ostanak Zorana Šprajca na funkciji rukovoditelja IMS-a ne bi dao pozitivne učinke u realizaciji zadanih ciljeva i zadaća

VIDEO

Ravnatelj Programa HRT-a Goran Rotim predložio je, a Glavni ravnatelj Goran Radman prihvatio razrješenje Zorana Šprajca s mjesta rukovoditelja Informativnog medijskog servisa HRT-a, priopćeno je s Prisavlja.

Projekt Informativnog medijskog servisa kasni u svim fazama. Utvrđeni ciljevi i zadaće IMS-a koje je Rukovoditelj bio dužan ostvariti, temeljem ovlasti i odgovornosti iz općih akata HRT-a kao i obaveza koje je preuzeo Ugovorom o obavljanju poslova rukovoditelja Radne jedinice od 21. lipnja 2013., nisu ostvareni.

Procjena Ravnatelja Programa Rotima je da daljnji ostanak Zorana Šprajca na funkciji rukovoditelja IMS-a ne bi dao pozitivne i brze učinke u realizaciji zadanih ciljeva i zadaća. Od 11. studenog 2013. funkciju v.d. rukovoditelja IMS-a obavljat će Tomislav Špoljar.

- Informativni medijski servis HRT-a je veliki izazov, ali i velika prilika za radijske, televizijske i web novinare koji u njemu rade. Moj cilj je da što prije ujedinimo sve naše znanje, kreativnost i tehničke mogućnosti i počnemo ih iskorištavati na svim platformama kako bi, kao javni medij, bili što dostupniji svim našim građanima. Zahvaljujem kolegi Zoranu Šprajcu na trudu kojeg je uložio proteklih mjeseci. Vjerujem da ćemo nastaviti surađivati jednako uspješno kao što smo surađivali proteklih 20-ak godina - izjavio je Špoljar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

FOTO Ovo su muškarci koje sumnjiče da su mučili hrvatske vojnike, jednom pronašli bombe
PRIVELI IH NA SUD

FOTO Ovo su muškarci koje sumnjiče da su mučili hrvatske vojnike, jednom pronašli bombe

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljene su pretrage doma i drugih prostorija, kao i pretrage pokretnih stvari te su kod 72-godišnjeg osumnjičenika pronašli eksplozivna sredstva