Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
37 komentara

Ramljak: Ja sam predložio da se Šavorića pozove u Vladu

Našao sam za shodno sada u ovom trenutku da se otvoreno javim i da kažem ono što je bilo tog trenutka na sastanku, a to je da se na moj prijedlog gospodin Šavorić pozove u Vladu, rekao je Ramljak

Super Konzum Supetar
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
37 komentara

Bivši izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak u razgovoru za Dnevnik Nove TV kazao je kako je on bi taj na čiji prijedlog se odvjetnika Šavorića pozvalo u Vladu. Htio je, kaže, da se čuje njegova strana priče. U trenutku angažmana odvjetnika Šavorića, tvrdi Ramljak, nije se znalo za poveznicu s ruskom bankom.

ZA PREDIZBORNI SPOT Premijer: Šavorić nije svoj ured ustupio HDZ-u nego agenciji...

- Tog dana kad smo razgovarali u Vladi oko toga da nam trebaju pravni savjetnici, kad smo došli u fazu da trebamo i pravni savjet, razgovarali smo o više odvjetničkih kancelarija koje bi pozvali. Između ostalog, na moj prijedlog je pozvan i gospodin Šavorić od strane Vlade. Pozvano je u tom trenutku 4, 5 odvjetničke kancelarije od kojeg su naknadno dvije imale sukob interesa jer su radile za Agrokor ili u Agrokoru. Jedna odvjetnička kancelarija nije imala dovoljno stručnosti u korporativnom pravu dok je gospodin Šavorić, s obzirom na njegovu stručnost i iskustvo u predstečajnim nagodbama, ostao s nama kao pravni savjetnik u timu - rekao je Ramljak. 

SABOR POTVRDIO IMENOVANJA Tolušić i Horvat: Spasili smo Agrokor i hrvatsku ekonomiju

Na pitanje zašto se o ovome nije prije oglasio kazao je: 

-  Kad pogledate što se sada događa, da se vrši strašan pritisak na to tko je pozvao gospodina Šavorića - tko ga je predložio i kad vidite da u takvim situacijama postavlja se pitanje i predsjedniku Vlade, našao sam za shodno sada u ovom trenutku da se otvoreno javim i da kažem ono što je bilo tog trenutka na sastanku, a to je da se na moj prijedlog gospodin Šavorić pozove u Vladu.

KOMPJUTERSKA GREŠKA Ramljaka imenovali stečajnim upraviteljem hrvačkog kluba

Odlučno je odbacio teoriju da mu je netko iz Vlade sugerirao da progovori. 

- Ne, apsolutno ne! Apsolutno ne. Nemam nikakve kontakte s nikim u zadnjih dva i pol mjeseca, tri od kad nisam izvanredni povjerenik s nikim iz premijerove blizine - rekao je Ramljak i ponovno naglasio kako je isključivo bila njegova želja da da izjavu i da odmakne 'sve insinuacije koje se u ovom trenutku vežu za predsjednika Vlade i neki eventualni sukob interesa'. 

Sjednica sabora VIKEND ISTINE Čeka ga 'tiha misa'? Plenković je politički živ, ali je uzdrman...

Tema: Afera mailovi

Možda vas zanima i ovo:
Message