News

Komentari 47

Rasplakala se na natjecanju vidjevši tatu nakon 10 mjeseci

Rasplakala se na natjecanju vidjevši tatu nakon 10 mjeseci

Therron Johnson došao je na odmor nakon deset mjeseci u Iraku. Iznenadio kćer dok je na pozornici slovkala riječ 'narednik'. Njoj je to bio najbolji rođendanski dar

Amerikanka Skylar Johnson (9) s Floride zadnji puta je vidjela oca na Božić. Izašla je na pozornicu u svojoj osnovnoj školi Boca Raton u petak na natjecanje u slovkanju. Ispitivač joj je zadao riječ 'narednik'. Nakon što je izgovorila zadnje slovo, ispitivač ju je upitao poznaje li kojeg narednika. Djevojčica je odgovorila kako je njezin tata narednik.

- Tvoj tata?! Vauuu, njezin tata je narednik - rekao je razredu i nastavio:

- To je zanimljivo jer ovdje imamo jednog posebnog narednika - rekao je. Tada se otvorio zastor i na pozornici se pojavio njezin tata, narednik Therron Johnson. Skylar je briznula u plač, a ni on nije ostao ravnodušan. Govorio joj je 'Volim te Skyler.. Toliko te volim'. Djevojčica ga je čvrsto držala. 

Narednik Johnson bio je u Iraku deset mjeseci. U znak zahvalnosti što su organizirali poseban susret, poklonio je školi američku zastavu koju je donio iz Iraka. Javio se školi tri tjedna prije nego što je došao na dopust od nekoliko dana. Organizirali su natjecanje, piše Daily Mail

- Nema riječi kojima mogu opisati svoju sreću. Bilo je to nešto jako posebno - rekao je narednik koji će devet dana provesti s obitelji. Proslavit će i kćerin deseti rođendan. Za nju, njegov dolazak bio je najbolji poklon. 

Najčitaniji članci