Obavijesti

News

Komentari 87

Rasprava se nastavlja! Gabrić: 'Ministre, tema je promašena!'

Rasprava se nastavlja! Gabrić: 'Ministre, tema je promašena!'
3

Nikica Gabrić u priopćenju tvrdi da je među prvima branio ministra Jovanovića nakon neprimjerenih Mamićevih napada. Jovanović tvrdi da je zakamuflirao diskriminaciju

VIDEO

Nakon što je ministar Željko Jovanović na Facebooku reagirao na izjave Nikice Gabrića usporedio s izjavama Zdravka Mamića, oglasio se i Gabrić. Priopćenje donosimo u cijelosti:

'Ministre, tema je promašena! 

Željko Jovanović promašio je ne samo loptu, nego i cijelu utakmicu. U svim mojim javnim istupima ne može ni on niti bilo tko drugi naći uporište za svoju tvrdnju da ja o ljudima prosuđujem na temelju njihove nacionalnosti.

Nacionalna pripadnost nikada nije bila u mojem životu, niti će biti, moja odrednica spram čovjeka. Isto tako u Nacionalnom forumu, kao mjestu okupljanja svih ljudi koji žele dobro ovoj zemlji, nacionalnost nije mjerilo. Jedino su važni volja, želja i spremnost na neumorni rad za boljitak naše zemlje.

Čak štoviše, kada je o Željku Jovanoviću riječ,  među prvima sam ga branio ( u emisiji na Z-1 televiziji)  od neprimjerenih napada Zdravka Mamića i nastavit ću to činiti i dalje. 

Moja opaska na rezultate ministrovanja Željka Jovanovića iznesena u navedenom intervjuu odnosila se na njegov svađalački karakter, a ne na nacionalnu pripadnost.

Ministar Jovanović, nažalost, svoju okolinu percipira isključivo kao niz neprijatelja. Njegova nemogućnost pronalaženja dijaloga, kompromisa i dodirnih točaka doprinijela je eroziji hrvatskog obrazovnog sustava. Politika sukoba i povišenih tonova nikada ne može rezultirati uspješnim reformama, zajedničkim dogovorima i boljoj budućnosti naših školaraca.

Ministre Jovanoviću, u meni nemojte dalje tražiti niti ćete naći partnera za sukob i svađu.'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući