Obavijesti

News

Komentari 14

Rasvjetni stup spasio pješake od prikolice koja se otkačila

Rasvjetni stup spasio pješake od prikolice koja se otkačila
7

Prikolica s pet tona otkačila se od traktora i krivudala po nogostupu Pješaci s djecom zaprepašteno su promatrali prikolicu koja se zabila u rasvjetni stup

VIDEO

Samo stjecajem slučajnih okolnosti prometna nesreća u utorak oko 18 sati u središtu Slatine punom djece i odraslih pješaka, završila je bez tragičnih posljedica. Vozač poljoprivrednog traktora za koji je bila priključena neregistrirana prikolica s oko pet tona soje, N .K.(21), koji se kretao državnom cestom D2, skrenuo je lijevo na raskrižju na državnu cestu D34.

Prikolica se otkvačila od poljoprivrednog traktora, skrenula je na desni nogostup i dvadesetak metara se nekontrolirano kretala i potom se zabila u željezni rasvjetni stup i zaustavila. U neposrednoj blizini pješaci s djecom zaprepašteno su promatrali kako prikolica juri po nogostupu. 

Policijskim očevidom utvrđeno je da prikolica nije bila pravilno priključena za poljoprivredni traktor te da je to i prouzročilo prometnu nesreću u kojoj je nastala manja materijalna šteta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku