News

Komentari 0

Ravnateljica CZSS-a u Čakovcu: 'Mještani su pričali da je čovjek bio nasilan, zašto nisu prijavili?'

Ravnateljica CZSS-a u Čakovcu: 'Mještani su pričali da je čovjek bio nasilan, zašto nisu prijavili?'

Alenka Bilić, ravnateljica CZSS-a u Čakovcu poručila je kako u svojoj evidenciju nemaju niti jednu prijavu za obitelj u kojoj je muškarac šipkom tukao suprugu, a pritom je ozlijedio i bebu staru 20 dana

Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Čakovec Alenka Bilić komentirala je u Dnevniku HTV-a slučaj obiteljskog nasilja u Međimurju kada je otac bebu staru tek 20 dana udario metalnom šipkom po glavi. Ozlijedio je i suprugu. Srećom, oboje imaju lakše ozljede. 

Bilić je poručila kako je čitala izjave mještana da je muškarac tukao suprugu te da je bio nasilan duže vrijeme. Pita se zašto to nitko nije prijavio. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

'Centar nije dobio nikakvu prijavu' 

- Prema našim evidencijama, mi nemamo nikakvu prijavu, ali sutra ćemo znati više i o obitelji i o situaciji - rekla je Bilić i dodala kako je bitno da su majka i dijete dobro. 

Od dežurne je kolegice čula da je majka zatražila želju da bude zbrinuta u sigurnoj kući. 

- Naravno da ćemo to i učiniti, ili bilo koji drugi oblik skrbi koji će za njih biti najprikladniji - rekla je. Drugo dijete, koje je svjedočilo napadu, je zbrinuto kod obitelji. 

'Ozljede su mogle biti teške' 

Pedijatrica Danijela Blažić Milićević iz čakovečke bolnice rekla je kako su ozljede mogle biti teške. 

- S obzirom na to da se radi o novorođenčetu koje je zadobilo kontuziju glave, ozljede su mogle biti teške. Ali zasad je dijete dobro, pod našim je nadzorom - rekla je.

Najčitaniji članci