Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
158 komentara

'Razbili su mi bocu na glavi i udarali me čime god su stigli'

Konobara noćnog kluba u Slatini grupa mladića brutalno je pretukla 29. lipnja na radnome mjestu. S teškim je ozljedama završio u Općoj bolnici u Virovitici, iz koje je u petak otpušten kući...

Foto: Privatni album
158 komentara

Grupa mladića koja je slavila rođendan počela je zviždati za mnom. Odgovorio sam im da nisam pas da reagiram na fućkanje. To je bio povod da mi u glavu doleti pepeljara. Potom su me okružili i počeli batinati, s gađenjem se prisjetio Danijel Relatić (22).

Ovog konobara noćnog kluba u Slatini grupa mladića brutalno je pretukla 29. lipnja 2019. na radnome mjestu.

S teškim je ozljedama završio u Općoj bolnici u Virovitici, iz koje je jučer otpušten kući.

- Jedan mi je s leđa razbio bocu žestokog pića na glavi. Nisu birali čime će me udarati – kaže nam Danijel, na čijem su licu vidljive masnice i tragovi brutalnog premlaćivanja. Govori da su ga udarali sa svih strana. U obranu mu je priskočila tri godine mlađa sestra, koja se tu noć nalazila u lokalu. Ubrzo se iz grupe od sedam napadača izdvojio mladić koji ga je pokušao zaštititi i koji se sukobio s ostalima iz društva koji nisu pokazali nimalo milosti prema slabijem u odnosu na njih.

VIDEO: POLICIJA ISTRAŽUJE U Slatini su brutalno premlatili muškarca? 'Tukli su ga bocom'

- Najviše me smetalo pasivno ponašanje vlasnika kluba koji se šetao lokalom te ih molio da prestanu umjesto da ih energično spriječi - tvrdi nam Danijel.

Nakon osam minuta batinanja klonuo je na stol. Vlasnik ga je izveo iz lokala i smjestio u kola Hitne koja su ga odvezla u bolnicu. U noćnom klubu radio je tri tjedna i kaže da se na posao ne misli vraćati. U javnost je, priznaje, istupio samo s jednim ciljem, a to je da se nasilju stane na kraj. Snimka brutalne tučnjave proširila se i društvenim mrežama te smo potražili i prozvanog vlasnika slatinskog kluba. Samo nas je otpravio iz lokala i rekao da odgovore potražimo kod mjerodavnih.

U PU virovitičko-podravskoj potvrdili su nam napad na mladića te rekli da kriminalističko istraživanje još traje i da ne mogu iznositi više informacija.

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message