Obavijesti

Promo sadržaj

Regionalno natjecanje u vožnji kamiona uz Scaniju Hrvatska

Regionalno natjecanje u vožnji kamiona uz Scaniju Hrvatska
5

Finale ovogodišnjeg regionalnog natjecanja Scania Driver Competitions Europe 2018-2019., regionalnog izdanja najvećeg svjetskog natjecanju u vožnji kamiona, održat će se u nedjelju 14. travnja, na parkingu Scanije Hrvatska d.o.o., Karlovačka cesta 96, Lučko

Program će voditi Ida Prester, a na natjecanju će sudjelovati 12 najboljih vozača iz četiri zemlje regije (Hrvatska, BiH, Srbija i Slovenija) koji će svoje vozačke sposobnosti pokazati kroz poligonske zadatke na kamionima Scania R 500 A4x2 s poluprikolicom s 3 osovine (Krone). Četiri najbolja vozača, točnije pobjednika iz svake od zemalja, ulaze u veliko europsko finale natjecanja Scania Driver Competitions Europe 2018-2019. koje će se od-ržati od 23. do 26. svibnja 2019., u Södertaljeu, Švedska a gdje najboljeg među njima čeka glavna nagrada - 100.000 EUR vrijedan Scanijin kamion i to konfiguriran po želji pobjednika! 

Natjecanje Scania Driver Competitions prvi je put održano 2003. godine, kao odgovor na direktivu Europske komisije iz 2003. o obuci vozača koja je imala za cilj minimizirati utjecaj vožnje kamiona na okoliš povećanjem svijesti o sigurnosti na cestama i poboljšanju potrošnje goriva. Do danas je na natjecanju sudjelovalo više od 350.000 vozača kamiona u gotovo 50 zemalja dok je najnovije izdanje natjecanja privuklo više od 100.000 vozača.

Najbolje vozače kamiona iz regije vidjet ćete ako nam se pridružite 14. travnja na parkingu Scanije Hrvatska, a nakon proglašenja pobjednika moći ćete uživati i u velikom koncertu iznenađenja! 

Akcija rabljenih vozila. Kontakt telefon: +385 91 3330 144

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!