Obavijesti

News

Komentari 75

Riječki SDP-ovac: Premijerova izjava mi je malo zaparala uši

Riječki SDP-ovac: Premijerova izjava mi je malo zaparala uši
1

Izjava premijera Milanovića u Gunji da je njemu ''u stanu pukla cijev'' izazvala je reakcije SDP-ovaca od kojih su se neki 'sprdali' dok su drugi izgubili kontrolu...

VIDEO

Premijerova izjava ženi kojoj su poplave u Gunji potopile kuću izazvala je zgražanje javnosti, a neki su svoje mišljenje odlučili izraziti na Facebook statusu.

Naime, izjavivši zbunjenoj ženi da je i sam imao "sličnih" problema kada mu je "prošle godine pukla cijev u stanu" potaklo je i članove SDP-a da ga uzmu na zub, pogotovo one riječkog ogranka, koji i dalje ne mogu preboljeti izbacivanje Slavka Linića iz stranke. 

Mataja-Mafrici: Situacija je tragikomična

Marko Mataja-Mafrici, SDP-ov županijski vijećnik u Primorsko-goranskoj županiji, tako je u svom Facebook statusu napisao "Pukla cijev..." uz nezaobilazni "smajlić". Njegovi Facebook prijatelji u komentarima su se uglavnom 'sprdali' s Milanovićem, pitajući Mataju bole li ga možda i prepone te pokušavajući utvrditi je li to situacija za urologa ili ginekologa.

Na upit da pojasni svoj komentar Mataja je rekao kako se radi tek o šali na premijerovu nespretnu izjavu. 

- Cijela situacija u vezi statusa je tragikomična, ali ne radi se o nikakvom rovarenju ni neprijateljskim aktivnostima već mi je Premijerova nespretna izjava jednostavno malo zaparala uši. Razumijem što je htio reći i ne smatram da je puknuće cijevi u svom stanu uspoređivao s katastrofom u Gunji već je mislio da ako je njemu trebalo cijelo ljeto da popravi kvar u svom stanu tim više suosjeća s ljudima kojima će trebati još dugo da se vrate u svoje domove. Naime, mi u SDP-u još uvijek uživamo demokratske standarde da se možemo tu i tamo našaliti ma koliko se radilo o ozbiljnoj temi, ali to nipošto ne znači da mi je situacija u Gunji smiješna, pogotovo jer i sam tamo imam rodbine - pojasnio je Mataja.

Matijević: Ne mogu lajkati

No, do šale nije bilo Sanjinu Matijeviću, predsjedniku Foruma mladih SDP-a u Rijeci i mladoj nadi riječkog ogranka vladajuće stranke. 

- Ja sam tek sad shvatio smisao ovog statusa i ne mogu lajkati. J...m ga u glavu retardiranu i boli me k...c tko će ovo pročitati - napisao je Matijević u komentaru ispod Matajinog statusa. 

Na Milanovićev gaf se Matijević osvrnuo i na vlastitom Facebook profilu. Kao cover fotografiju Matijević je postavio sliku puknute cijevi, uz opasku "A štaš', puklo...". U komentarima ispod fotografije napisao je: "Ovo jednostavno nisam mogao prešutjeti. Takav propuh u glavi još nisam u životu vidio, strašno nešto".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...