News

Komentari 24

Rijeka: Htjela prekinuti s njim, on ju je premlatio u automobilu

Rijeka: Htjela prekinuti s njim, on ju je premlatio u automobilu

Riječanin se sumnjiči se da je u petak, oko 20 sati, na području grada Rijeke, tijekom vožnje automobila premlatio žrtvu jer je bio nezadovoljan njezinim zahtjevom za prekid veze

U riječkom Općinskom državnom odvjetništvu ispitan je 40-godišnjak zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protiv osobne slobode prijetnjom.

Sumnjiči se da je u petak, oko 20 sati, na širem području Rijeke, tijekom vožnje automobila u kojem je bila i žrtva, Riječanin bio nezadovoljan njezin zahtjevom za prekidom veze te je žrtvu čupao za kosu i udarao zatvorenim šakama po potiljku i ramenima prijeteći joj da će ju ubiti i teško tjelesno ozlijediti.

Nadalje, nakon toga je zaustavio automobil i izvukao žrtvu te ju bacio na tlo i uz udarce ponavljao prijetnje. Takvo osumnjičenikovo postupanje izazvalo je kod nje osjećaj straha i životne ugroženosti.

Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci prihvatio je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci i 40-godišnjaku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Najčitaniji članci