Obavijesti

News

Komentari 18

Rijeka: Kućna pomoćnica otrovala svog susjeda (81)

Rijeka: Kućna pomoćnica otrovala svog susjeda (81)
4

Behara Pijanović (47) je pospremala kuću Ratka C. (81). U petak mu je u hranu izmrvila tablete. Tijekom dana je par puta provjeravala je li mrtav

VIDEO

Svog sam susjeda otrovala tabletama. Namjerno. Izmrvila sam mu ih u hranu, šokirala je policajce u Rijeci Behara Pijanović (47). U postaju je ušetala u noći na subotu u 1.10 i hladnokrvno priznala ubojstvo. Policajcima je ispričala sve detalje. Dok su u zapisnik upisivali kako je trovala susjeda, ekipa za očevid otišla je do Vodovodne ulice. U stanu je mrtav ležao Ratko C. (81). Sudski vještak na njegovom tijelu nije uočio tragove nasilja. Dok su starca obducirali, ona je priznavala zločin.
- Od lipnja prošle godine pomagala sam mu u kući. Kuhala sam mu, prala i peglala. Za to mi nije ništa plaćao - rekla je "trovačica".
Policajcima još nije otkrila zašto je ubila svog susjeda. Ispričala je samo da je u četvrtak oko 11 sati, kad mu je skuhala ručak, u hranu ubacila više tableta. Prethodno ih je razmrvila.
- Htjela sam ga ubiti - priznala je policiji. No ne i zašto.
Kad mu je servirala otrovani ručak, izašla je iz stana. Tijekom poslijepodneva i večeri vraćala se kako bi vidjela je li još živ, diše li uopće. U 23 sata napokon se uvjerila da je mrtav. Dva sata kasnije prijavila se policiji. Uhitili su je.
- Moja je supruga sigurno u stanju šoka potpisala izjavu da je ubila susjeda. Nemam što drugo reći. Policija će utvrditi što se točno dogodilo - rekao je Beharin suprug kojega smo zatekli u stanu. Susjedi nagađaju da ga je otrovala kako bi mu prikratila muke. Neki pak govore kako su u pitanju novci, jer je Ratko navodno Behari obećao ostaviti stan nakon smrti. Valjda se predomislio pa ga je otrovala, rekla je susjeda iz Vodovodne.
Preliminarni nalazi obdukcije pokazali su da Ratko C. ima edem mozga i pluća, uzrokovan trovanjem. Koje tablete mu je podvalila, pokazat će vještačenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...