Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Riješite se stresa na kreativan način

Nova najprodavanija bojanka za odrasle na Amazonu dostupna u Hrvatskoj od ove subote!

1 komentara

Kako glasi formula za riješavanje stresa na zabavan način? Oslobodite svoje bojice, isključite telefon, tablet, računalo i sve ostalo. Pronađite svoju najdražu stranicu u antistres bojanci za odrasle, Svijet životinja, i počnite bojati. Ako u bilo kojem trenutku primjećujete da zaboravljate na sve brige, postajete kreativni, znatiželjni, uzbuđeni, zadovoljni i opušteni, duboko udahnite i... uživajte!

Vratite se u djetinjstvo i probudite kreativnog umjetnika u sebi. Antistres bojanka za odrasle, Svijet životinja, pružit će vam sate i sate opuštanja, zabave i kreativnog sadržaja. Pridružite se milijunima odraslih diljem svijeta koji ponovno otkrivaju radost bojanja i rješavaju se stresa na kreativan način.

Od subote 28. 5. Antistres bojanku za odrasle, Svijet životinja, potražite na svim kioscima i na mondo.hr po cijeni od 49,90 kn.

Bojanka koja je zaludila svijet, najprodavanjija bojanka na Amazonu, sadrži više od 40 životinja za bojanje, uz koje dobivate na dar i šest vrhunskih, drvenih Stabilo bojica.

Potražite nas u subotu, 28.5., od 10 sati u sklopu uličnog festivala Cest is d'Best u Bogovićevoj ulici u Zagrebu. 

Možda vas zanima i ovo:
Message