Obavijesti

News

Komentari 173

'Rodila mi se kći, a par sati kasnije poginuo sin Stjepan...'

'Rodila mi se kći, a par sati kasnije poginuo sin Stjepan...'

Bio sam najsretniji čovjek na svijetu jer sam na rukama držao četvrto dijete koje je rodila supruga, a četiri sata kasnije stojim na cesti i gledam mrtvo tijelo sina jedinca koji je poginuo, drhtavim glasom rekao je Mladen Sever (41) iz Kenđelovca

VIDEO

Mladen se tresao od boli dok smo razgovarali s njim u Kuštanima na državnoj cesti DC-28 Križevci - Bjelovar, gdje mu je u srijedu oko 7.40 sati poginuo sin Stjepan (20). Mladić je stradao ni kilometar od kuće, kad se motociklom zaletio u kamion koji je prelazio cestu.

- Probudio me snažan udarac. Prizor je bio strašan. Mladić je ležao na cesti, a dijelovi motocikla bili su razasuti uokolo. Hitna pomoć, koja je stigla, ustanovila je da je mladić preminuo. Ubrzo je stigao i otac mladića. Bio je shrvan od boli. - kaže nam stanar ulice u kojoj je mladić nastradao.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:15

Očajni otac nam je rekao kako ne zna što je skrivio da mu isti dan donese radost i veselje rođenja djeteta te smrt najstarijeg djeteta. Za za poginulim bratom plakale su njegove sestre Klara (6) i Tatjana (16). Neki rođaci koji su tješili neutješnog oca rekli su nam kako je vijest o tragediji stigla i do majke Mirele, koja je očajna te su joj liječnici u zagrebačkom rodilištu morali dati sredstvo za smirenje.

Shrvan od boli, otac nam je potvrdio kako je poginuli sin nedavno kupio motocikl. Doznajemo da je Stjepan bio kod djevojke te je krenuo iz smjera Sv. Ivan Žabno prema rodnoj kući kako bi se pridružio ocu u poslu.

Proizvodili su ugljen i ogrjevno drvo. Nedostajalo mu je oko 700 metara da stigne u roditeljski dom te sa sestrama i ocem podijeli radost rođenja prinove, a potom s tatom, krene na posao. No iz tvrtke ‘More’, izašao je šleper kako bi prošao preko ceste u drugi pogon. U tom trenutku naletio je mladić na motociklu Yamaha.

Mještani su ogorčeni na tvrtku iz koje cestu prelaze kamioni.

- Ne razumijem kako su dopustili da se s jedne i druge strane napravi pogon, a kamioni prelaze cestu koja u tom dijelu i nije najvidljivija - rekao nam je jedan od susjeda poginulog mladića. Iz PU Koprivničko-križevačke upozoravaju da su u ožujku bile 52 prometne nesreće te upozoravaju motocikliste da koriste obaveznu opremu i prilagode brzinu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 173
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a