Obavijesti

News

Komentari 48

Roditelji iz pakla: Retardiranu posvojenu kći držali u kavezu

Roditelji iz pakla: Retardiranu posvojenu kći držali u kavezu
1

Novi Meksiko (SAD): Cindy Patriarchias (34) i njen partner Edmond Gonzales (37) djevojčicu su zatvorili u drveni kavez te potom otišli u kino s troje biološke djece

VIDEO

Strahovito zlostavljanje i zanemarivanje usvojene djevojčice s poteškoćama u razvoju otkrile su prošlog petka socijalne službe u Novom Meksiku kada su došle u posjetu njenim roditeljima.

Daily Mail piše da su majka Cindy Patriarchias (34) i njen partner Edmond Gonzales (37) djevojčicu zatvorili u drveni kavez  te potom otišli u kino s troje biološke djece. Socijalni radnici otišli su u inspekciju jer im je bivši Cindyjin suprug otkrio da je u njenoj spavaćoj sobi vidio kavez u kojem je bilo zaključano dijete.

Kada su došli do njene mobilne kuće, kucali su na vrata, no nikoga nije bilo kod kuće pa su odlučili provaliti unutra. U kutu spavaće sobe ugledali su kavez s dvije brave. Prvo su pomislili da se unutra nalazi pas. Na njihovu žalost, potvrdili su se navodi bivšeg muža. Unutra je na dječjem madracu ležala osmogodišnja djevojčica.

- Kavez je bio domaće izrade, napravljen od drveta. Imao je otvore za zrak, ali djevojčica ga je odavno prerasla - kazao je jedan od šokiranih socijalnih radnika koji je potvrdio da na djevojčici nisu postojali tragovi fizičkog zlostavljanja te da nije poznato jesu li je roditelji i ranije držali zatočenu.

Policija je potvrdila da je Cindy ranije pokušala usvojiti djevojčicu koja boluje od mikrocefalije kao i da je osmogodišnjakinja oduzeta od usvajatelja i privremeno smještena u agenciju za zbrinjavanje djece.

Nesavjesni par je priveden i suočen s optužnicom za zlostavljanje djeteta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca