Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
336 komentara

Roditelji šokirani: "Pa ovaj je školski sendvič pravi užas..."

Roditelj djeteta koje ide u školu u Šibeniku kaže da mjesečno za školsku prehranu plaća 110 kuna. Kaže da nije baš toliko grozno svaki dan, ali da ovako užasan sendvič još nije vidio

Foto: ČITATELJICA ŠIBENIKIN-A
336 komentara

Ljutiti roditelji jednog djeteta, koje pohađa niže razrede osnovne škole na Ražinama, su ŠibenikIN-u donijeli fotografije sendviča koje je, kako kažu, dijete dobilo u školi. 

- Pogledajte i pokažite ovo svijetu, pa neka svi vide što našoj djeci daju za marendu u školama. Imalo me kolpati kad je dijete donijelo ovaj poluprazni sendvič s nekom ružnom salamom koja je mješavina parizera i šunke, samo što niti je parizer ni šunka, a bijeloga ima po sebi kao panceta. Pa ovo je živi užas - rekao je užasnuti roditelj.

Dodaje da mjesečno za školsku prehranu plaća 110 kuna. Kaže da nije baš toliko grozno svaki dan, ali da ovako užasan sendvič još nije vidio. Darko Relja, ravnatelj Osnovne škole Vidici, kaže kako su su roditelji dobili ponude za marendu i oni su odlučili koju će uzeti. 

- Postoji jeftinija i skuplja verzija, dnevno po 5 kuna ili dnevno po 7 ili 8 kuna. U ovoj drugoj dobivaju i jogurt ili voće. Ako su se pretplatili na ovaj mjesec i nisu zadovoljni, mogu to u dogovoru s razrednicima promijeniti ako žele. Na njima je izbor i ja tu nemam što više komentirati. Nije mi jasno da daju to u medije, a sami su birali što će im dijete jesti i uvijek mogu svoj izbor promijeniti - rekao je Relja. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message