Obavijesti

News

Komentari 1

Romantična prosidba pretvorila se u potragu: Prsten vrijedan 40.000 kn im upao u jezero

Romantična prosidba pretvorila se u potragu: Prsten vrijedan 40.000 kn im upao u jezero

Prsten u vrijednosti od 4.500 funti (nešto manje od 40 tisuća kuna) skliznuo je s ruke buduće mlade i upao u mutno jezero. Ovo mu je peti pokušaj prosibe koju je zbog pandemije odgađao...

VIDEO

Vik Patel (25) zaprosio je Rebeccu Chaukriu (26) na Windermere jezeru u Engleskoj u suton nakon devet mjeseci odgađanja. Kada joj je stavio prsten vrijedan 4.500 funti (nešto manje od 40 tisuća kuna) on je skliznuo s njene ruke i upao u mutno jezero.

- Planirao sam ju zaprositi zadnjih devet mjeseci. Ovo je bio peti pokušaj. Planirao sam svašta, ali zbog ograničenja Covida sve se odgađalo. Kleknuo sam, a njen nas je brat fotografirao. Dok sam se ustajao, prsten je skliznuo s njenog prsta i upao u jezero - rekao je Patel.

Vik je izbezumljen počeo skidati odjeću sa sebe i krenuo skočiti.

- U tom sam trenutku prsten više nisam vidio - rekao je Patel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poslušao je savjet šurjaka da pokuša s magnetom doći do prstena. Kupio je i naočale za ronjenje, zaronio, ali ga nije mogao pronaći.

- Jezero je bilo prehladno. Pazio sam da je korača na mjestu gdje je prsten upao. Nisam ga uspio vidjeti. Nakon toliko pokušaja da ju zaprosim, izgubimo prsten - objasnio je.

Zaručnica mu je predložila da potraži pomoć. Došli su do ronilačkog tima jezera 'Lake District Diving' koji ga održavaju čistim tako što vade stvari koje su ljudima upale u jezero. Ronilac Angus Hosking (22) ponudio je pomoć te im je rekao da im ne obećava da će ga pronaći, ali da će pokušati. Nakon 20 minuta izronio je s osmijehom i rekao da misli da ga je pronašao.

- Polako je skidao sav otpad sa lopatice koju je koristio, a među otpadom je bio i blistavi prsten. Bio sam presretan i bez riječi. - rekao je Patel.

Pohvalio je briljantni rad Lake District Divinga koji pomaže ljudima pronaći izgubljene stvari i time ujedno očistiti jezero. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a