Obavijesti

Promo sadržaj

Romantika na Zrinjevcu - Jimmy i Barbara na klupi ljubavi

Romantika na Zrinjevcu - Jimmy i Barbara na klupi ljubavi
6

Uvijek je lijepo prisjetiti se prvih susreta sa svojom voljenom osobom i dugih, romantičnih šetnji gradom

Kako bi se ti trenuci zauvijek pamtili i iznova proživljavali, Labud je kao dobra stara zagrebačka tvrtka odlučio obogatiti Zagreb mjestom gdje se slavi ljubav, romantika i nježnost. Labudovu klupu ljubavi na bajkovitom Zrinjevcu, mjestu gdje se nove ljubavi stvaraju, a stare zauvijek traju, predstavio je neponovljivi Jimmy Stanić sa suprugom Barbarom pjevušeći svoje najveće hitove. Okupljenim uzvanicima bračni par Stanić prigodno je ispričao svoju ljubavnu priču kroz razgovor s Martinom Validžić koja je moderirala romantični događaj na Zrinjevcu. Pravi rendezvous u romantičnom srcu Zagreba uz ljubavni igrokaz jedne ljubavne priče koja traje i danas oduševio je sve okupljene koji su se nakon šarmantno ispričane priče podružili uz kuhano vino i kestene.

‘’Iznimno smo ponosni i sretni što smo dio jednog predivnog projekta koji slavi tradiciju, ljubav i romantiku. Labud i njegovi brandovi (Čarli, Sanitar, Permetal,  Meri Merino, Super Jon, Oliver…), kroz generacije, skoro 70 godina, dijele suživot s obiteljima i sudjeluju u njihovim svakodnevnim poslovima, sretnim trenucima, proslavama, druženjima. Nadamo se da barem u jednom segmentu pomažemo da im život i svakodnevni kućanski poslovi budu lakši. Prije svega, svjesni smo da su ljubav, poštovanje i razumijevanje glavna pokretačka energija, kako u životu tako i u poslu i iza tih vrijednosti čvrsto stojimo. Ovim projektom, poklanjamo našem gradu i svim njegovim sugrađanima i posjetiteljima jedan kutak na kojem mogu zastati, odmoriti se i podsjetiti se da je najveća vrijednost u životu ljubav koju dajemo i primamo svaki dan.’’ – Milica Damjanović, direktorica marketinga, Labud d.o.o.

Tvrtka Labud sljedeće godine slavi 70 godina postojanja i pridružila se velikom projektu Budi.in-a Romantični Zagreb, koji je pokrenut u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba i pokroviteljima. Projekt uključuje interaktivnu digitalnu mapu romantičnih mjesta u Zagrebu, a na nekim od tih lokacija postavljene su Klupe ljubavi koje potpisuje kreativna i darovita product dizajnerica Sanja Rotter. Više na labud.hr i na Facebook stranici Labud – čista kvaliteta.

Pokretanje videa...

02:29
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.