News

Komentari 30

Rusko ministarstvo: Ne napadamo gradove, gađamo ukrajinsku vojnu infrastrukturu

Rusko ministarstvo: Ne napadamo gradove, gađamo ukrajinsku vojnu infrastrukturu

Putin je upravo pokrenuo potpunu invaziju na Ukrajinu. Mirni ukrajinski gradovi su pod udarima, objavio je ministar vanjskih poslova Dmitro Kuleba

Rusija gađa ukrajinsku vojnu infrastrukturu, protuzračnu obranu i zračne snage visoko preciznim oružjem i ne napada ukrajinske gradove, objavila je danas ruska novinska agencija RIA citirajući rusko ministarstvo obrane.

Kijev je rekao da je Moskva pokrenula sveobuhvatni napad na Ukrajinu, s vojnim zapovjednim centrima u brojnim gradovima pogođenim projektilima.

Kijev: Rusija je pokrenula punu invaziju na Ukrajinu

Rusija je pokrenula invaziju na Ukrajinu u punom razmjeru, rekao je ministar vanjskih poslova Dmitro Kuleba u tvitu u četvrtak.

Interfax Ukrajina izvijestio je o raketnim napadima na vojne objekte diljem Ukrajine i da su se ruske trupe iskrcale u južnim lučkim gradovima Odesi i Mariupolju. Također je izvijestio osoblje i putnike koji evakuiraju kijevsku zračnu luku Borispilj.

"Putin je upravo pokrenuo potpunu invaziju na Ukrajinu. Mirni ukrajinski gradovi su pod udarima", rekao je Kuleba.

"Ovo je agresija. Ukrajina će se braniti i pobijedit će. Svijet može i mora zaustaviti Putina. Vrijeme je za djelovanje."

Najčitaniji članci