News

Komentari 33

Ruže i lampioni su na Kajzerici: Naših dragih susjeda više nema

Ruže i lampioni su na Kajzerici: Naših dragih  susjeda više nema

Ne možemo vjerovati da je to napravio. Pa što mu je bilo da je ubio šest ljudi?! Nikad nećemo saznati, izbrisao je čitavu obitelj. Ne mogu vjerovati da ih više nema - kroz suze nam je rekla njihova prva susjeda

Ni dva dana nakon nezapamćenog ubojstva šest članova obitelji, susjedi na Kajzerici nisu došli k sebi. Brišu suze dok pričaju o svom dragom susjedu, Dragutinu Paši Tojagiću i njegovoj supruzi Filjki, kćerima Maji (35) i Josipi (29) te njezinom dečku Davoru Paušaku (29) i 10-godišnjem Majinom sinu Paolu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kakvi su bili susjedi?! Ma, predivni! Kako da vam kažem, vjerojatno svaki od vas ima nekog susjeda kojem se prvo obratiš ako imaš neki problem...e pa takvi su bili Paša i Filjka i njihova djeca. Nikad, ali baš nikad nije bilo nikakvih problema s njima pa čak niti s Igorom Nađom. Ne možemo vjerovati da je to napravio. Pa što mu je bilo da je ubio šest ljudi?! Nikad nećemo saznati, izbrisao je čitavu obitelj. Ne mogu vjerovati da ih više nema - kroz suze nam je rekla njihova prva susjeda s kojom su dijelili dobro i zlo te pošla zapaliti lampion pred vratima stana u kojem su živjeli Tojagići.

Do četvrtka navečer, oko 21.30 kad ih je pucnjima iz pištolja ubio Majin bivši partner, 36-godišnji taksist Igor Nađ.

Masakr je preživjelo samo Nađevo dvoipolmjesečno dijete, ostavljeno u krvavoj kući među mrtvom rodbinom. Pronašao ih je Stjepan Grubina, njihov prvi susjed.

Čuo je pucnjeve, izašao je iz stana, ali ubojice već nije bilo. Vidio je dijete i majku ispred kuće, jedno uz drugo, u krvi. Nađ je nestao negdje u smjeru Brezovice, gdje ga je nekoliko sati kasnije okružila specijalna policija. Tamo je, prema službenom policijskom izvješću, presudio sam sebi.

Najčitaniji članci