Obavijesti

News

Komentari 0

S knjigom na more - najbolje ljetno štivo za svačiji džep!

S knjigom na more - najbolje ljetno štivo za svačiji džep!
9

Godišnji odmori se bliže, a mi vam donosimo najbolje naslove koje ćete ovoga ljeta moći naći u prodaji po fenomenalnim cijenama za svačiji džep!

Ovog ljeta donosimo vam različite domaće i strane autore šarolike tematike - od intrigantne povijesti, preko političkih svjedočanstava do trenutno najpopularnije erotske literature! Uživajte u godišnjem odmoru uz knjigu na plaži, bez da morate izdvojiti velike svote novaca, jer ovim knjigama cijena varira od 19 do samo 50 kuna!

Stube prema nebu, Lorna Byrne (Naklada Ljevak)
U svojoj drugoj knjizi Lorna Byrne otkriva kako anđeli djeluju u svijetu, odnos ljudske duše prema ljudskome tijelu, ulogu koju u ljudskim odnosima mogu odigrati ljudi koji su umrli i koji su sada na nebu te planove koje Bog i anđeli imaju za budućnost čovječanstva. Pisana na osnovi izravnog, osobnog iskustva, nikada do sada knjiga nije sadržavala tako detaljan prikaz o tome kako anđeli djeluju u svijetu.
Cijena: 49,00 kn, u prodaji na kioscima i poštanskim uredima.

Ispovijesti Katarine Medici, C.W. Gortner  (Lumen izdavaštvo)
S francuskih dvora stiže nam priča moćnija od mnogih do sada ispričanih. Intrigantan povijesni roman oživljava politički i državnički život 16. stoljeća i portretira jednu od najozloglašenijih vladarica u povijesti. Upoznajte Katarinu Medici koju povijest ne poznaje – kao suprugu, ljubavnicu i majku koja je učinila sve kako bi zaštitila one koje voli.
Cijena: 49,90 kn, u prodaji na kioscima

Trilogija "Afera Blackstone", Raine Miller (Stiilus Knjiga)
Serija od tri romana, "Zavedena", "Sve ili ništa" i "Oči širom otvorene", donosi radnju u Londonu uoči Olimpijskih igara 2012. godine. Agent elitne agencije sigurnosti Ethan Blackstone kupuje akt studentice umjetnosti Brynne Bennett i tako otkriva srž svog postojanja. Američka studentica na londonskom sveučilištu i fotomodel u slobodno vrijeme, odlučuje se posvetiti poslu i usredotočiti na karijeru. No, nakon što uspješni londonski biznismen Ethan Blackstone kupi njen akt, poželi posjedovati više od obične slike. Želi Brynne u svom krevetu, kako ga opslužuje na svaki mogući način. 
Cijena svake knjige: 29,90 kn, u prodaji na kioscima i u poštanskim uredima

Serijal "Ponoćne vrste", Lara Adrian (Stilus Knjiga)
Serijal „Ponoćne vrste“ mračna je, napeta, strastvena i neodoljiva vampirska romansa koji sadrži iduće naslove: "Poljubac ponoći 1", "Poljubac ponoći 2", "Poljubac grimiza 1" te "Poljubac grimiza 2". Privlačan crnokosi stranac promatra Gabrielle u noćnom klubu i uskomeša njene fantazije. No, taj muškarac nije kakvim se doima, a Gabrielle biva uvučena u svijet za koji nije znala da postoji – svijet u kojem se krvavi rat zahuktava. Prva dva naslova već su u prodaji, "Poljubac grimiza 1" stiže 11.7., a "Poljubac grimiza 2" 25.7.
Cijena svake knjige: 29,90 kn, u prodaji na kioscima

Tri boje: crna, Marija Horvat (24sata)
Prvi hrvatski erotski roman donosi priču o Zagrepčanki koja upada u iskušenje života! Dok skuplja krhotine svog braka i pokušava ostvariti poslovni proboj o kojemu je sanjala, Mirta doznaje strašnu istinu i upoznaje tajanstvenog muškarca. Zelenooki Patrik uvlači je u svijet koji do tada nije ni sanjala, svijet u kojemu riječ ljubav ima sasvim drugi smisao. Odluke koje će odrediti njenu sudbinu, najteže su iskušenje njenog života. Mirta se nalazi pred bezdanom. Što će učiniti?
Cijena: 19,90 kn, u prodaji na kioscima

Kolekcija ljubavnih romana Danielle Steel (24sata)
U mjesecu srpnju donosimo čak četiri romana Danielle Steel: „Putovanje“, „Ladanjska kuća“, „Nesavladive sile“ te „Zalazak sunca“! Uživajte u najljepšim ljubavnim bestsellerima apsolutne vladarice ljubavne tematike! Roman "Putovanje" već je u prodaji, "Ladanjska kuća" stiže 11.7., "Nesavladive sile" stižu 18.7., a "Zalazak sunca" 25.7.
Cijena svake knjige: 19,90 kn, u prodaji na kioscima i u poštanskim uredima

Vrsta, Guillermo del Toro (Algoritam)
Zrakoplov Boeing 777 slijeće u newyoršku zračnu luku JFK i rula po pisti… sve dok se odjednom ne zaustavi u mjestu. Na svim su prozorima spušteni zaklopci. Sva su svjetla pogašena. Svi su komunikacijski kanali isključeni. Terenske ekipe ne znaju što se zbiva, ali uzbunjen je Centar za kontrolu zaraznih bolesti. U zrakoplov prvi ulazi dr. Ephraim Goodweather, voditelj ekipe za brza djelovanja u slučaju biološke prijetnje. Od onoga što će ugledati smrznut će mu se krv u žilama.
Cijena: 39,90 kn, u prodaji na kioscima

Zombie.hr, Denis Tarle (24sata)
Još jedna propala hrvatska tvornica u kojoj se radnici štrajkom pokušavaju izboriti za svoja prava krije tajnu koja će zauvijek promijeniti živote bivšeg branitelja, supersposobne tajnice, nesposobnog policajca, aktivistice zelene akcije, tajnog agenta i višeg savjetnika u Ministarstvu. Njihove sudbine spojit će se u krvavom labirintu u kojem se oni koji su umrli vraćaju u život noseći užas strašniji od smrti. Prvi hrvatski roman o živim mrtvacima...
Cijena: 19,90 kn, u prodaji na kioscima

Tito, lov, politika, Danilo Todorović (Hrvatski lovački savez)
U životu bivšeg jugoslavenskog predsjednika Josipa Broza lov je, gotovo opsesivno, zauzimao središnje mjesto. Lovišta su bila mjesta važnih sastanaka na kojima su se donosile sudbinske odluke. Dr. Danilo Todorović, dugogodišnji direktor LŠG-a „Jelen“ dvadeset je godina lovio s Titom često svjedočeći raznim događajima, od humornih do vrlo ozbiljnih. Tito, lov, politika“ nije samo memoarska priča Danila Todorovića, nego je i autentično svjedočanstvo o vremenu i ljudima, Josipu Brozu kao lovcu i kao sugovorniku, lovcima i lovini, politici i moralu.
Cijena: 39,90 kn, u prodaji na kioscima

Za više informacija posjetite facebook stranicu 24sata Shop i informirajte se o najnovijim književnim izdanjima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa